Aj vy niekedy ľutuje vývojárov online kasínových automatov, ktorí musia neustále vymýšľať niečo inovatívne a čoraz viac zaujímavejšie, aby upútali pozornosť hráčov na preplnenom trhu? Ľuďom zo spoločnosti SYNOT GAMES to evidentne žiadny problém nerobí, o čom svedčí aj ich vydarený a šikovný online slot s názvom Blazing Ice. Originálny slot vás bude určite baviť.

O čom online automat Blazing Ice je?

Hlavným motívom je večný súboj ohňa a ľadu. Kontrast oboch živlov vidieť aj na samotnom grafickom prevedení automatu. Pozadie naľavo od valcov je ohnivo červené a napravo zase ľadovo modré. Oba elementy sa objavujú aj na valcoch, pričom ich dopĺňajú aj tradičné symboly ovocia. Blazing Ice tvorí 27 fixných výherných línií, ktoré sa zobrazujú na 3 valcoch a 3 riadkoch. Autori hry si na všetkom dali záležať, či už po grafickej, hudobnej stránke a bonusových vlastností. Tie sú naozaj atraktívne.

Chcem hrať Blazing Ice

Bonusy v online automate Blazing Ice

Napriek tomu, že ide v podstate o veľmi jednoduchý stroj, bonusy tu nechýbajú. Ak sa symbol ohňa objaví na 2 valcoch, automaticky sa spustí re-spin na tom valci, kde chýba. To môže viesť k zisku výhernej kombinácie. Rovnako tak to platí aj v prípade symbolu ľadu. 3x vytočený ohnivý alebo ľadový symbol znamená okamžitú výhru v podobe 100-násobku stávky. Na valcoch sa točia aj hracie kocky, ktoré sú označené ako Mystery symbol. V prípade, že ich vytočíte 3-krát v rámci výhernej línie, obdržíte náhodnú hodnotu výhry. Tá sa pohybuje v rozsahu 2x – 100x. Dosiahnutú výhru si môžete dokonca niekoľkokrát zdvojnásobiť cez funkciu Gamble. Či už ju využijete alebo nie, je len na vás a vašej odvahe. Aby sme nezabudli, pokúste sa vytočiť rovnaký symbol na všetkých 9 pozíciách automatu a uvidíte, čo sa stane. Sen každého hráča!

3 dôvody prečo si zahrať Blazing Ice

Atraktívne grafické prevedenie
Re-spin
Mystery symbol
chcem hrať Blazing Ice