Hovorí sa, že na to, aby ste do tela dostali dostatok vitamínov, musíte denne zjesť aspoň 5 druhov ovocia. V kasínovom svete zasa platí pravidlo, že poriadny hráč musí vyskúšať aspoň 5 ovocných slotov. Poďme sa pozrieť na tie najlepšie online hry s tematikou ovocia.

Čo stojí za úspechom ovocných automatov?

Ovocná tematika je s nami už od vzniku automatových hier. Prvé výherné automaty pôvodne nevyplácali finančnú výhru – odmena za vytočenie správnej kombinácie bol balíček žuvačiek. Ovocie na valcoch symbolizovalo, akú príchuť výherca dostane.

Dnes vám už výherná kombinácia citrónov, melónov, sliviek alebo čerešní prinesie oveľa viac ako sladké dobroty. Online ovocné automaty sa vyznačujú jednoduchosťou, rýchlou plynulou hrou, vysokými šancami na výhru, kvalitným grafickým spracovaním a často skvelým hudobným doprovodom. Mnohé z nich svojim prevedením pripomínajú aj klasické alebo retro automaty.

Ak máte chuť na starú dobrú klasiku alebo si chcete užiť poriadnu dávku zábavy a nostalgie, ovocné výherné automaty by ste určite nemali vynechať. Ktoré z nich sa oplatí hrať?

Hraj ovocné automaty v kasíne

Sevens & Fruits

Viete, čo sa dokonale hodí k vitamínovému ovocnému koktailu? Sedmičky! Dôkazom toho je aj automat Sevens&Fruits od spoločnosti Playson, ktorý vás okamžite zaujme atraktívnym dizajnom.

Automat Sevens & Fruits

Na 5 valcoch a 3 riadkoch nájdete symboly ovocia, medzi ktoré sa primiešali sedmičky a zlaté hviezdy. Najvýhernejšia je práve červená sedmička, ktorá vám môže vyniesť až 1 000 násobok stávky. Symboly musíte dostať na jednu z 5 výherných línií.

V hre nájdete aj Scatter symbol. Pre slušnú výhru stačí, ak sa na hracej ploche objaví aspoň 3x. Výška sumy závisí od počtu symbolov. Hra sa vyznačuje jednoduchosťou, plynulosťou a atraktívnym spracovaním.

Dizzy Hot

Dizzy Hot od spoločnosti Betinsight vás vtiahne priamo do útrob pekla. Nemusíte sa však báť horúcich plameňov – schladiť sa môžete šťavnatým ovocím, ktorého tam nájdete neúrekom.

Automat Dizzy Hot pre VIP hráčov

Kreslené výherné symboly sa točia na 5 valcoch a 3 riadkoch, pričom si sami nastavíte, s koľkými líniami chcete hrať. Okrem citrónov, čerešní, melónov a iných šťavnatých symbolov, sa na valcoch nachádza aj Scatter, ktorý sa ukrýva za zlatou hviezdou. Vy budete mať chuť určite na 5 červených jabĺčok, ktoré vám prinesú až 5000 násobok stávky. Tento automat odporúčame hrať skutočne „veľkým hráčom“, keďže umožňuje staviť na jednu hru až neskutočných 450 eur.

More Fresh Fruits

Dávku čerstvého ovocia naservírovala aj Endorphina, a to prostredníctvom slotu More Fresh Fruits. V tejto šťavnatej hre na vás čakajú ovocné symboly, ktoré sa točia na 5 valcoch a 4 riadkoch. Počet línií závisí len na vašom rozhodnutí, vybrať si ich môžete 1, 5, 10, 15, 20, 25, 30, 35 alebo 40.

Automat More Fresh Fruits

Slot s jednoduchšou grafikou doplnený nerušivou hudbou má pre vás pripravené štedré odmeny. Lovcov výhier určite zaujmú oba bonusové symboly Wild a Scatter. Wild symbol slúži ako žolík a nahrádza akýkoľvek iný symbol, ktorý vám chýba vo výhernej línii. Scatter a.k.a. dve hviezdy vám vynesie poriadne mastné sumičky.

Fruit Awards

Fruit Awards od spoločnosti Synot Games vás zavedie na odovzdávanie cien, na ktorom sa zišla celá ovocná komunita. Na pódiu sa promenádujú melóny, citróny, čerešne a pomaranče. Automat má 4 riadky, 3 valce a až 81 možností na výhru.

Ovocný automat Fruit Awards

Jedná sa o jednu z najhranejších ovocných hier. Bonusové symboly zastupuje Wild symbol, ktorý slúži ako žolík.  Nahradí akýkoľvek iný symbol, ktorý potrebujete doplniť do výhernej kombinácie. To však nie je všetko. Wild symbol vo výhernej kombinácii vám ešte zdvojnásobí túto výhru.

Flaming Fruits

Flaming Fruits od Betinsight je kráľom absolútnej klasiky, ktorá vás okamžite vezme pár rokov dozadu. Grafickým spracovaním veľmi pripomína tradičné retro automaty, ktorými sa v minulosti hemžilo každé kasíno alebo herňa.

Slot Flaming Fruits

Na 3 valcoch a 3 riadkoch sa točia symboly ovocia, ktoré musíte dostať na jednu z 5 výherných línií. Najvýhernejším symbolom je dvojica 7čiek, ktorá vašu stávku znásobí až 750 krát. Ďalším v poradí je symbol dvoch hviezd. Tri takéto symboly vám vynesú 200-násobok vašej stávky. Znova sa jedná o slot pre VIP hráčov s maximálnou stávkou na jedno otočenie 450 eur.

Tak čo, ktorý kúsok z nášho ovocného koktailu vyskúšate ako prvý ? Na počítači alebo cez mobil ?

Hraj ovocné automaty v kasíne