Tipuje sa ťažko, ale keď si všetko sadne, vie z toho byť poriadna trefa. Reč je o zápasoch hokejovej NHL. No a práve v zámorských vodách zalovil v rámci vypĺňania svojho tiketu aj náš Tipér týždňa, ktorý vyhral takmer 8 000 €!

Odvážny a šťastný výherca sa rozhodol svoj tiket v herni eTIPOS.sk podať za 20 eur a to hneď štyrikrát. Následne sa si mohol pripraviť zásobu kávy či mať po ruke energetický nápoj a už len sledovať, ako sa jeho nočné zápasy vyvíjajú. No a keďže sa bavíme o NHL, bola to miestami poriadna dráma.

Florida v kurze 2,16 vyhrala nad Dallasom 3:2, ale bol to veru poriadny pôrod. Finalista posledného ročníka Stanleyho pohára vyhrával ešte na začiatku tretej tretina 2:0, potom však prišiel veľký obrat panterov. Tí nielenže gólmi Barkova a Stralmana vyrovnali, ale vďaka zásahu Vatrana napokon zabezpečili svojmu mužstvu dva body. Na tri presné zásahy potrebovali 191 sekúnd!

Aj obhajca Stanleyho pohára z Tampy Bay musel otáčať svoj zápas. Carolina viedla po úvodnej dvadsaťminútovke v dovolenkovom raji 1:0, blesky však následne strelili tri góly a pri kurze 2,12 vyhrali 3:1.

Najvyšší kurz na tikete, 3,15, patril hráčom Detroitu. Red Wings len márne spomínajú na zlaté časy spojené s kapitánom Steveom Yzermanom a iným hviezdami. Spomínaná ikona klubu je teraz generálny manažér, aj on musel mať radosť najmä z hetriku Sama Gagnera, po ktorom Detroit zdolal Nashville 5:2.

O posledné dva súboje na víťaznom tikete sa postarali kanadské tímy. Montreal viedol po zásahu nášho Tomáša Tatara na ľade Winnipegu 3:1, ale ako to v NHL býva, takýto náskok nič neznamená. A tak sa zrodila ďalšia otočka. Jets v kurze 2,7 vyhrali 6:3.

Na záver zostal duel Vancouvru s Edmontonom. Hostia potvrdili úlohu favorita a vyhrali 3:0. Bodku za stretnutím dal strelou do prázdnej bránky kapitán Connor McDavid.

Podčiarknuté, spočítané výsledný kurz 84,51. Po zvýhodnení o kurz 1,15 bol celkový kurz 97,18. Stávka 20 € a výhra 1 943,60 €. No a keďže tento tiket podal výherca hneď štyrikrát, celkovo sa radoval z parádnej výhry 7 774,40 €!

PONUKA NHL