Dve rozdielne stratégie, dva nádherné tikety s ešte krajšími výhrami. Aj počas posledných dní sme sa presvedčili, že byť majstrom tipérskeho umenia je síce náročná, ale keď si všetko sadne, krásna úloha. Neveríte? Tak sa pozrite na dva parádne tikety hráčov herne eTIPOS.sk.

Pri prvom tikete si hráč vybral trinásť zápasov prevažne z hokeja. Trinástka je pre mnohých osudové, nešťastné číslo. V tomto prípade však je opak pravdou. Trinásť zápasov totiž vytvorilo výsledný kurz 140,87, čo pri vklade 10 € znamenalo výhru 1 408,70 €.

A zápasy? Deväť hokejových duelov bolo ako prechádzka ružovým sadom, jedna jasná výhra za druhou. No ale dva duely bol aj obrovskou skúškou nervov pre tipéra. Oba boli zo Švajčiarska.

Langnau v zápase s Zugom ešte v 59. minúte vyhrával 4:3, čo však robilo obrovský škrt cez rozpočet, keďže hráč mal na tikete dvojku. No a potom prišlo vykúpenie. Najskôr sa presadil v čase 58:03 Jan Kovář, aby zázračný triumf Zugu zabezpečil v čase 58:42 Dario Simion.

Podobná otočka nastala v dueli Lugana s Ambri-Piotta. Hostia ešte na začiatku 58. minúty vyhrávali 4:3, aby napokon prehrali 6:4. A keďže tipér mal podané na Lugano, mohol od radosti stískať palce na oboch rukách. Keď k hokejovým zápasom navyše pripočítal dva úspešné duely z basketbalu, dokonalá trinástka na tikete bola na svete.

Pozoruhodný bol aj ďalší tiket podaný hráčom na www.etipos.sk. Futbalový svet sa v posledných dňoch odel do reprezentačných farieb, keď odštartovala kvalifikácia MS v Katare. No a práve tieto zápasy umiestnil na tiket aj ďalší výherca.

Šesť zápasov, šesť remíz a rozpisová stávka. Tak znel plán na výhru, ktorý sa ukázal aj dobrá stratégia.

Dvakrát remíza Škótov – vyšlo. Česko uhrá bod s Belgickom, Fínsko s Bosnou, Maďarsko s Poľskom, Moldavsko s Faerskými ostrovmi – vyšlo.

Vklad 30 € a rozpis 4 z 6 zabezpečil parádnu výhru 3 064,70 €. Hovorí sa, že po boji je každý generál, ale ak by tipér umiestnil zápasy na klasický tiket, vytvoril by kurz 1027,35. Pri vklade 30 € by z toho bola výhra…

AKTUÁLNA PONUKA