Tak tomu sa povie trefa do čierneho. Počas posledných dní sa hráči v herni eTIPOS.sk poriadne činili, výsledkom čoho sú aj tri parádne tikety s celkovou výhrou viac ako 10 000 €!

Pri prvom z nich treba oceniť nápaditosť a kreativitu tipéra, ktorý si na svoje konto pripísal pri vklade 10 € až 2 299 €. Podľa jeho pôvodných plánov to malo byť ešte viac, ale keďže jeden zo zápasov bol zrušený, kurz 1,53 sa mu nepočítal.

No a zloženie samotného tiketu? Exotika, exotika a ešte raz exotika.

Tipér sa rozhodol pre zápasy z Ázijskej Ligy majstrov, Juhoamerického futbalového pohára, austrálskej ligy, súťaže z Bahrajnu, Číny, Cypru, Čile, Bieloruska, Egyptu, Ekvádoru. Doplnil ich o zápasy druhej dánskej ligy a aby toho nebolo málo, zakombinoval aj zápas belgickej ligy žien. A to ešte nie všetko. Pri každom zo zápasov sa rozhodol pre odvodenú stávku – hendikep. Kvalitná príprava, vôňa nepoznanej exotiky a aj trocha šťastia napokon zafungovali a krásna výhra je na svete.

Opačný systém zvolili iní dvaja hráči. Tí sa rozhodli na svoj tiket umiestniť zápasy popredných európskych líg, pričom v oboch prípadoch sa rozhodli pre vyšší vklad.

Prvý z nich vyhral za 100 € krásnych 3 955 €, druhý za 168 € dokonca 4 151,28 €!

A cesta k tisíckam eur?

V oboch prípadoch sa tipéri neraz zapotili, ale favoriti ich podržali. Či už to bol Manchester City, ktorý vo finále Ligového pohára strelil víťazný gól proti Tottenhamu v 82. minúte, Inter Miláno a Monako, ktoré takisto rozhodli o svojich triumfoch v záverečnej štvrťhodine, alebo rakúsky Salzburg, ktorý ubránil vedenie 2:1 na ihrisku Wolfsbergeru napriek červenej karte.

Summa summarum, tri parádne tikety, ktorých celková výhra prekročila hranicu piatich cifier.

A čo ty? Zvykneš takisto podávať odvodené stávky, handicapy, počty gólov alebo skôr volíš stratégiu „tutoviek“ za väčšiu sumu peňazí? Najbližšie dni ponúkajú opäť množstvo zaujímavých udalostí, ktoré si môžeš vychutnať naplno s podaným tiketom v herni eTIPOS.sk s tými najlepšími kurzmi!

AKTUÁLNA PONUKA