Tomu sa povie prvomájová oslava za všetky peniaze. Úvod piateho mesiaca roka priniesol historické okamihy, keď v hre LOTO padli oba hlavné jackpoty. Spolu v hodnote niekoľko miliónov EUR.

Najväčšia slovenská lotéria – LOTO – plnila bank v prvom ťahu niekoľko mesiacov. Jackpot padol naposledy ešte 29. augusta 2021, kedy sa šťastný výherca radoval z takmer 4 miliónov €.

Na ďalšiu mega výhru sme si tak museli počkať tri štvrte roka, ale stála za to.

Prvého mája totiž padol fantastický jackpot v hodnote 3 720 498 €. Z rozprávkovej výhry sa radoval hráč zo západného Slovenska, ktorý sa spoľahol na náhodný výber čísel. Za dva náhodné tipy a doplnkovú hru JOKER, ktoré si predplatil na päť žrebovaní, zaplatil 12,50 €. No a druhé predplatné žrebovanie z neho spravilo milionára!

Skús šťastie v eurojackpote

Vedeli ste že…

systémová stávka zvyšuje šancu na výhru i výšku výhry? Zisti viac

Na svojom lotériovom tikete mal totiž čísla 5, 27, 32, 39, 47, 48, ktoré mu zabezpečili dvanástu najvyššiu výhru v histórii lotériových hier na Slovensku.

Ale to ešte nebolo z výhier všetko.

Okrem jackpotu v prvom ťahu sme totiž zaznamenali raritný moment aj v druhom ťahu, kde padla takisto hlavná výhra – 500 000 €. Šťastným výhercom je hráč zo stredného Slovenska, ktorý sa tento raz spoľahol na vlastné čísla.

Jeden stĺpec doplnený o hru JOKER si predplatil na dve žrebovania, za čo zaplatil len tri eurá. A výsledok? Parádna polmiliónová výhra!

Dokopy tak hráči za dva jackpoty získali 4 220 497 €. V celej histórii žrebovania hry LOTO sa stalo len deviatykrát, aby v jeden deň padli obe hlavné výhry. Naposledy nastal takýto moment ešte v auguste 2016.

Vtedy sa radovali hráči dokopy z výhry 1,5 milióna €.

Obom výhercom, ako aj ďalším hráčom, ktorí sa radovali z menších výhier, srdečne blahoželáme. Nech peniaze, ktoré majú silu zmeniť ich život k lepšiemu, rozumne investujú a nech aj naďalej pokúšajú šťastie s obľúbenou hrou LOTO.

Ak si myslíte, že teraz už lotérie nemusíte hrať, opak je pravdou. Odporúčame pozrieť si aktuálny jackpot a zapojiť sa do hry Eurojackpot, v ktorej máte vždy možnosť hrať o desiatky miliónov EUR.

Skús šťastie v eurojackpote