Každý správny fanúšik športu veľmi dobre vie, že byť členom tipérskej rodiny na www.etipos.sk so sebou prináša množstvo výhod, za ktoré sú hráči pravidelne odmeňovaní.

Jednou z foriem odmien je práve skončená akcia Zimná jazda. Kto chcel pomýšľať na finančné prilepšenie, mal si počas dlhých chladných dní a nocí  podať každý deň aspoň 1 tiket, pričom minimálny vklad pre promo akciu Zimná jazda bol 5 € a celkový kurz musel byť aspoň 1,5.

Na záver cyklu sa už len spočítali hráči, ktorí splnili túto podmienku a medzi nich dvakrát po dva týždne bola rozdelená bonusová suma 15 000 €.

Počas 1. kola (od 25.1. do 7.2.) podmienky súťaže splnilo hneď 244 hráčov, ktorí si tak rozdelili bonus vo výške 30,73 €. V 2. kole to bolo ešte o dvoch hráčov viac, tí si tak rozdelili sumu 30,48 €.

V jednom z najobľúbenejších seriálov za posledné roky – Hry o tróny – je známa hláška: ‚Winter is coming‘. My ho však pozmeníme, keďže ‚Winter is over‘ a prichádza jar. S ňou aj nová výzva pre tipérov – Jarná jazda, ktorá štartuje už v apríli.

Sleduj stránku www.etipos.sk, kde sa dozvieš viac.

AKTUÁLNE PROMO AKCIE