Veľa ľudí obľubuje prechádzky v lese, pretože tam môže načerpať energiu a oddýchnuť si. V tom našom lese v automate Moonlight Fortune však natrafíte na mágiu, ktorá vám taktiež pomôže zresetovať. Ak aj vy patríte medzi milovníkov prírody, vychutnajte si nerušenú pohodu a vyskúšajte svoje šťastie na online výhernom automate Moonlight Fortune od SYNOT Games, ktorú nájdete v našej širokej ponuke zábavy v kasína na eTIPOS.sk.

Online slot Moonlight Fortune sa skladá z 5 valcov, 4 riadkov a 40 fixných výherných línii. Aj tu platí, že výherné kombinácie musia začínať na prvom valci vľavo a v neprerušovanom slede pokračovať smerom doprava. V prípade, že je na jednej línii viac výherných kombinácii, platí iba tá hodnotovo najvyššia. Pokiaľ sú výherné kombinácie na viacerých výherných líniách, všetky výhry sa sčítavajú.

chcem hrať Moonlight Fortune

Poklady lesa

Každý les má svoje tajomstvá. Inak tomu nie je ani v lese Moonlight Fortune. Magický les v sebe ukýva aj niekoľko pokladov v podobe bonusov. Medzi obyčajnými symbolmi A, K, Q, J, 10, 9 a symbolmi zajaca, sovy, jednorožca, vlka nechýba Wild symbol zastúpený krásnou devou so špicatými ušami. Vystupuje ako žolík, čiže dopĺňa absentujúce symboly v potenciálnej výhernej kombinácii.

chcem hrať Moonlight Fortune

To stále nie je všetko. Na 2., 3. a 4. valci narazíte aj na žiarivý symbol BONUS – Scatter symbol. Pokiaľ ho vytočíte 3x, aktivujete bonusovú hru so 6 voľnými pretočeniami. Pre odvážnejších je tu možnosť výhru niekoľkokrát znásobiť. Slúži na to funkcia Gamble (Risk). Na to však musíte uhádnuť akej farby je zakrytá karta. Správny tip znamená dvojnásobok výhry, no ak si tipnete nesprávne tak prádete o celú sumu. Takže opatrne!

Zhrnutie

Moonlight Fortune má naozaj svoje čaro. Zaujme najmä kvalitnou grafikou a oddychovou hudbou. Bonusová štruktúra nie je komplikovaná a preto je tento slot vhodný aj pre menej skúsených hráčov.

Určite stojí za vyskúšanie.

3 dôvody prečo si zahrať Moonlight Fortune

Automat plný luxusu
20 freespinov v bonusovej hre
Wild a Scatter symbol
chcem hrať Moonlight Fortune