Hrať lotériové hry sa počas letných mesiacov oplatí dvakrát. Nielenže majú hráči šancu získať rozprávkové výhry, ale kto si podá plný tiket v hre LOTO či Eurojackpot môže vyhrať zájazd do Karibiku. Presne ako pani Iveta z obce Poľný Kesov.

Sympatická výherkyňa si podáva lotériové tikety už niekoľko rokov. Keď zbadala, že od 17. 7. do 13. 8. môže v rámci hry o zájazd do Karibiku vyhrať dovolenku snov neváhala, vyplnila všetky stĺpce v rámci jedného žrebovania lotériovej hry LOTO a následne už len čakala, či sa na ňu usmeje šťastie.

A veru, usmialo sa.

A tak jej zástupcovia spoločnosti TIPOS boli odovzdať voucher na luxusnú dovolenku v Dominikánskej republike v rezorte Cocotal Beach pre dve osoby v hodnote 3 380 €.

Zapoj sa

„Je to nádhera, veľmi sa na dovolenku už teším. Pôjdem so svojím manželom. Keď sa kolegyne v práci dozvedeli o mojej výhre všetky bežali do trafiky, aby si aj ony podali LOTO a mali šancu vyhrať dovolenku snov,“ povedala nám so smiechom pani Iveta.

A čo vy? Takisto snívate o rozprávkovej dovolenke? Je to pritom jednoduché.

Na to, aby ste sa dostali do žrebovania stačí si teraz až do 13. 8. 2023 uzatvoriť plný tiket v hre LOTO či Eurojackpot. Teda kompletné hracie pole vrátane doplnkovej hry Eurojackpot JOKER či klasický JOKER.

Pre hru Eurojackpot má kompletný tiket hodnotu 11 €, v lotérii LOTO je jeho cena 10,50 €.

CHCEM HRAŤ

No a následne už treba mať kúsok šťastia, aby jedna zo štyroch luxusných dovoleniek v Karibiku, konkrétne v Dominikánskej republike, bola vaša.

Pani Ivete ešte raz srdečne blahoželáme a ďalším hráčom držíme palce. A nezabúdajte, na to, aby ste boli zaradení do žrebovania treba mať uzatvorený plný tiket buď v lotérii LOTO alebo Eurojackpot. Veľa šťastia.