Aj ty si im už prepadol? Prasiatka od Tiposu sa postupne presunuli z papierových žrebov na internet a najnovšie aj na valce exkluzívnej online hry Prasa v balíku.

Či už patríš medzi náruživých hráčov, alebo si len sem tam zotrieš nejaký ten obyčajný žreb, neveríme, že nepoznáš prasiatka od Tiposu. Podarené, a veľmi dobre využité, zábavné postavičky sa doteraz objavovali najmä na žreboch. Prasa v žite a Super prasa v žite očarili hráčov natoľko, že prasiatka Tipos presunul aj na internet a už minulý rok sa pridali k najobľúbenejším eŽrebom.

CHCEM HRAŤ

To však stále nie je všetko. Potenciál prasiatok je totiž ešte väčší. V Tipose preto vypočuli ich krochkanie, prizvali k dielu aj skvelými automatmi podkutú spoločnosť SYNOT Games a stvorili doposiaľ najambicióznejšie dielo v prasiatkovej frančíze – Prasa v balíku.

Obľúbené prasiatka opäť v akcii

Kto čaká nejakú jednoduchú hru, ktorá sa iba vezie na obľúbenom vizuáli, je na omyle. Prasa v balíku je plnohodnotný online slot, ktorý dostane úplne každého, určite aj teba!

Tipos stavil pri tvorbe slotu, podobne ako pri Super prasati, na párik prasiatok. Pán prasiatko, aj pani prasiatková sú veľmi milé postavičky a keďže sa hra volá Prasa v balíku, je jasné, aké dobrodružstvo na nich čaká. Jednoducho, užívať si maximálny luxus, ako prasa v žite, ehm, vlastne, v balíku.

Prasiatka dostali novú, modernejšiu grafiku, podobne aj ozvučenie a k tomu klasickú hrateľnosť a kopec roztomilosti. Veď si pozri naše video.

Prasa v balíku a skvelé bonusy

To najlepšie však prasačí tandem ponúka v bonusových hrách. Tých tu vôbec nie je málo, a ešte sú aj parádne spracované. Wild symbol a až dva scatter symboly sú mierny nadštandard. Navyše v bonusovej hre na teba čaká dvojitá porcia click and pick hry. Vyhrať sa dá až 300 násobok stávky.

CHCEM HRAŤ

A freespiny? Jasné, že v Prasati v balíku nechýbajú. Je ich 10 a má ich pod palcom pani prasiatková. Keď sa ťa rozhodne odmeniť, ber a snaž sa, aj v pretočeniach zadarmo sa tu veselo znásobujú výhry.

Máš rád progresívne jackpoty? Budeš si krochkať blahom. Tipos ich vo svojom online kasíne ponúka hneď niekoľko a konkrétne Prasa v balíku má v sebe zabudovaný Synot Progresive Bonus, takže na teba čakajú 4 úrovne bonusov a teda výhry prakticky každú chvíľku.

Využi všetko čo online kasíno Tipos ponúka

Prasa v balíku si môžeš zahrať a zadarmo a bez rizika. Stačí využiť demo verziu, ktorú ti eTipos.sk bezplatne ponúka na neobmedzene dlhú dobu. Tu zistíš či ťa svinky zvládnu zabaviť, a ak áno, určite choď aj do hry za reálne peniaze. Veď balík peňazí máš vďaka tomuto slotu doslova na dosah ruky.

Čo dodať na záver? Azda len konštatovanie, že Prasa v balíku je online automat dizajnovaný tak, aby bol plnohodnotne hrateľný aj na mobiloch. A kto si ho raz zahrá na mobile nebude chcieť prestať. Priznáme sa, že nám sa to tak stalo.

Tak neváhaj ani ty a bav sa so skvelou novinkou v online kasíne eTIPOS.sk Prasa v balíku ešte dnes.