Tomu sa hovorí splniť si sen o rozprávkovej výhre. Letná hra s lotériami LOTO a Eurojackpot o exkluzívne dovolenky v Karibiku má ďalšieho výhercu. Je ním pán Štefan z Dechtíc, ktorého čaká životné dobrodružstvo.

Získať skvelú výhru v podobe dovolenky do Karibiku môže každý, kto si do 13. 8. podá buď plné hracie pole Eurojackpotu alebo lotérie LOTO. V rámci letnej súťaže tak je pred nami už len posledné žrebovanie, netreba preto váhať a podať si svoj tiket ešte dnes.

Ale späť k výhercovi tretieho žrebovania, Štefanovi z Dechtíc. Ten je verný lotérii Eurojackpot. V minulosti si podával aj LOTO, ale medzinárodná lotéria ho láka s možnosťou vyhrať vyšší jackpot, a tak teraz pokúša šťastie s ňou. Ako nám povedal, málokedy sa rozhodne podať plný tiket, teraz spravil výnimku. A urobil dobre.

CHCEM HRAŤ

Keď sme mu oznámili, že vyhral dovolenku snov, neveril vlastným ušiam. „Bol som v práci a skutočne som si myslel, že to je nejaký vtip. Nikomu som sa sprvoti ani nepochválil, aby som potom nebol sklamaný z nejakého pokusu o vtip,“ hovoril s úsmevom.

Keď mu však zástupcovia spoločnosti TIPOS odovzdali voucher na luxusnú dovolenku v Dominikánskej republike v rezorte Cocotal Beach v hodnote 3 380 € a k tomu vreckové 1 200 €, uveril.

Dovolenka ako zo sna bude pritom pre pána Štefana a jeho manželku niečím výnimočným. V zahraničí boli len raz, na dovolenke v Taliansku pred mnohými rokmi. Lietadlom nikdy neleteli. Teraz ich čaká cesta na druhý koniec sveta, do tropického raja v Dominikánskej republike.

Príbeh pána Štefana je dôkazom, že sny sa vedia plniť. A to v tej najkrajšej podobe. Šťastnému výhercovi úprimne blahoželáme a prajeme krásnu dovolenku. A možno v rámci vreckového bude mať v peňaženke ešte viac, pretože ako nám povedal, vždy si k lotériovému tiketu kúpi aj žreby za 5 €.

A čo vy? Chceli by ste aj vy vyhrať exotickú dovolenku? Máte už len pár dní na to, aby ste boli v hre. Kto si do 13. 8. 2023 uzatvoríte plný tiket v hre LOTO alebo Eurojackpot, teda kompletné hracie pole vrátane doplnkovej hry Eurojackpot JOKER či klasický JOKER, je v hre.

Pre hru Eurojackpot má kompletný tiket hodnotu 11 €, v lotérii LOTO je jeho cena 10,50 €.

No a následne už treba mať len kúsok šťastia, aby posledná zo štyroch luxusných dovoleniek v Karibiku, konkrétne v Dominikánskej republike, bola vaša.

CHCEM HRAŤ