Rýchly vklad, rýchle valce, rýchle výhry, aj to je svet online kasína. Zábavné automaty sa riadia rôznymi náladami a niekedy vedia až vyraziť dych. A presne to sa stalo v noci 2. októbra 2020 v hre Super Joker 40. Hráč s prezývkou Vran** si vytočil jednu z najvyšších výhier akú kasíno eTIPOS zažilo. Na účet si pripísal 64 300 €. A to nie je jediná top výhra tohto roka!

Online zábava, kvalitné automaty, pestrá grafika, štedré výhry – online kasíno má veľa charakteristík. Táka bola výhra, ktorá padla tesne pred polnocou hráčovi s prezývkou Vran**.

Skalný fanúšik rôznych pestrých valcov si tentokrát za svoje vyvolené žolíky zvolil Super Joker 40. Stačilo mu vytočiť si základnú hru, po ktorej sa to žolíkmi len tak hemžilo. Práve vďaka nim sa na neho usmialo šťastie a 2. októbra 2020 vyhral fantastických 64 300 €.

Nie je to však jediná veľká výhra v tomto roku.

Spomínate si na zdolanie MAX POWER bonusu? A to hneď dvakrát! V apríli 2020 si hráč Kuzmik pripísal na svoje konto krásnych 27 651 € vďaka hre Criss Cross, ktorá nesie v sebe niečo magické. V letnom auguste sa vďaka nej podarilo zbohatnúť aj hráčovi Hellpell, ktorý si na svoje konto pripísal čiastku 20 733 €.

Novinka tohto roka sa v rozdávaní výhier taktiež osvedčila. Kvalitné EGT hry odmenili v septembri hráča WillyBoss, ktorý sa teší zo zatiaľ najvyššieho pikového EGT jackpotu. Tou osudnou sa stala horúca hra Supreme Hot, ktorá mu vytočila neuveriteľných 21 900 €. Netreba zabúdať ani na Amazonky z pralesa v hre Amazons‘ Battle, ktoré sa pri vklade 18 € postarali o výhru 18 000 €.

Kto hovorí, že ovocie nemá žiadne super schopnosti? To naše v hre Fruit Zen vie vyčarovať až 16 200 €. Dôkazom toho je hráč 1J7D8D, ktorý to v máji zažil na vlastnej koži.

A to len zopár príkladov top výhier v kasíne eTIPOS.sk. Niekedy stačí naozaj málo na to, aby sa pár eur premenilo na neuveriteľné výhry.

Vyber si svojho automatového favorita a skúšaj svoje šťastie aj ty!

chcem hrať