Vývojári automatových hier servírujú hráčom stále nové a nové hry, ktoré majú čoraz vymakanejšiu grafiku, 3D animácie, zvukové efekty, bonusové hry a jackpoty. Ostrieľaní hráči si však radi zahrajú aj úplne jednoduchú, obyčajnú a rýchlu automatovú hru. Takú, vďaka ktorej sa vrátia späť do časov, keď s hraním len začínali.

Klasické výherné automaty zrejme nikdy nestratia na popularite. Stará dobrá overená klasika. Poďme si v skratke pripomenúť zopár retro automatov, pri ktorých vás zaleje poriadna vlna nostalgie.

Break da Bank

Jednoduchšie to už byť nemôže. Prehľadný a rýchly automat so skromnou grafikou i bonusovou ponukou. Na valcoch sa točia len symboly BAR-ov, dolároviek a Wild symbolu, ktorým je logo samotnej hry. Okrem toho, že plní vlastnosti žolíka, jeho prítomnosť vo výhernej kombinácii násobí vaše výhry. Jeden divoký symbol vo výhernej kombinácii celú výhru zdvojnásobí. Pri dvoch sa výhra vynásobí 4x. A to už je celkom lákavé.

Retro automat Break da Bank
Zahraj jednoduchý slot Break Da Bank

Retro Reels Extreme Heat

Sedmičky, BAR-y, americká dolárovka, zvonec a ovocie. Čo iné by malo byť na valcoch klasického výherného automatu? Na tomto automate od MICROGAMINGU ich nájdeme všetky. Obyčajná ručne kreslená grafika a hudba v rockovom štýle vás okamžite vráti do časov 20 – 30 rokov dozadu.

Automat Retro Reels Extreme Heat

No pozor, pôjde o naozaj horúcu hru s niekoľkými klasickými bonusmi. Wild symbol ako žolík a Scatter symbol, prostredníctvom ktorého aktivujete bonusovú hru s voľnými pretočeniami. Free spiny budete milovať, v nich sú totiž všetky výhry zdvojnásobené. Navyše po každom dotočení valcov môžete za určený poplatok roztočiť akýkoľvek valec (respin) a dopomôcť si tak k výhernej kombinácii. Tento retro slot by bol hriech odignorovať.

Roztoč horúce valce na Retro Reels Extreme Heat

Retro Reels Diamond Glitz

Ide o akéhosi „súrodenca“ vyššie spomínaného automatu s tým rozdielom, že má o 5 výherných línii menej. Aj tu vám pri zveľaďovaní hráčskeho konta dopomôže Wild symbol v úlohe žolíka. Za minimálne 3 vytočené Scatter symboly sa zas dostanete do bonusovej hry s voľnými pretočeniami a čo je úžasné, aj počas nej môžete získať ďalšie freespiny. Výhry sú počas voľných pretočení zdvojnásobené. Rovnako aj tu máte možnosť za vopred stanovený poplatok znova zatočiť hociktorým valcom (respin), aby ste sa dopracovali k výhernej kombinácii.

Automat Retro Reels Diamond Glitz
Získaj freespiny na Retro Reels Diamond Glitz

Joker 8000

Na záver sme si nechali úplnú retro vychytávku. Tento automat vidíte z perspektívy, akoby ste za ním skutočne sedeli. Dokonca na vás blikajú všetky tie symboly, čísla, výhry a aj samotné tlačidlá sú prevedené do reálneho pohľadu. Na valcoch 3×3 sa točia symboly čerešní, citrónov, melónov, BAR-ov, koruniek a jokerov.

Retro automat Joker 8000

Pomocou funkcie Gamble môžete každú výhru viackrát znásobiť. Pri hraní na všetkých 5 výherných líniách sa môžete po výhre minimálne 20 coins presunúť do super bonusovej hry „Supermeter“. Ak sa počas tejto hry objavia kdekoľvek na valcoch 2 symboly žolíka, získavate Mystery výhru v rozsahu 20- až 8 000-násobku. To znie skvele!

Vytoč 8000-násobok stávky v hre Joker 8000

Tak čo, nepresvedčili sme vás zaspomínať si spolu s nami na časy dávno minulé? Preferujete moderné online hracie automaty s 3D animáciami, efektami a rôznymi bonusovými minihrami? Tak potom sú pre vás stvorené nové hry od Betsoftu alebo obľúbené automaty od Synot Games. V našej ponuke ich nájdete neúrekom.