Zabav sa opäť s tromi skvelými a chytľavými hrami, ktoré exkluzívne nájdeš medzi ďalšími v kasíne. Nezabúdaj, že online kasíno eTIPOS.sk ponúka hráčom najširšiu ponuku hier na slovenskom trhu. Tak neváhaj a ešte dnes objav čaro zaujímavých hier z portfólia e-GAMING a Synotu.

Predstavíme si opäť tri chuťovky, ktoré ťa isto dostanú do varu:

Apparatus

Hra plná zaujímavých robotov a bonusov, akú si ešte určite nehral. Dej a výhry sa odohrávajú na piatich valcoch, cieľom je samozrejme dosiahnuť výhernú kombináciu symbolov. Hrá sa na dva až päť rovnakých symbolov, počet výherných línií je možné meniť. Ak správne nakombinuješ symboly niektorých ružových, žltých, červených, zelených alebo modrých robotov, máš vyhrané!

Hra je doplnená o symboly v klasických hodnotách v podobe pestrofarebných trubiek. WILD v podobe televízora je divoký symbol, ktorý nahrádza všetky symboly okrem bonusového. Nechaj sa uniesť sci-fi robotmi a zaknihuj zaujímavú výhru.

Sticky Fruits

Ovocné automaty patria v online kasínach medzi jedny z najobľúbenejších. Spoločnosť E-gaming produkujúca hracie automaty to veľmi dobre vie, vo svojom portfóliu má niekoľko doslova nesmrteľných klasík. Zaujať by ťa preto mohol práve Sticky Fruits.

Ide sa o v základe jednoduchý herný automat, ktorý je pri hre veľmi zábavný nielen vďaka bonusovej hre.  Je to štvorvalcový slot s tromi radmi. Dohromady je na automate 10 výherných línií. Hra je vďaka tomu veľmi prehľadná, ale stále nestráca na zábavnosti.

Sticky Fruits pochopiteľne disponuje Wild symbolom, a dokonca bonusovou hrou pomenovanou Sticky free spins. Základom hry je roztočením valcov skladať minimálne 3 a viac zhodných symbolov (zakaždým jeden na valec). Počítajú sa vždy zľava doprava a týka sa to prvých troch až štyroch susediacich valcov. Z každej výhernej línie je vyplácaná najvyššia dosiahnutá výhra. Wild symboly nahrádzajú všetky dostupné symboly v hre.

Najzaujímavejšia na celom automate Sticky Fruits je bonusová minihra Sticky free spins. Neaktivuješ ju cez Scatter symboly ako u iných hier, ale na minihru dôjde vždy, keď zostavíš ľubovoľnú výhernú kombináciu.

Diamondz

Autori kasínových hier spoločnosti Synot Games sa na online automate Diamondz bravúrne vyhrali s kombináciou ovocnej témy a diamantov. Vniesli do hry moderný nádych a pozdvihli ju ešte na vyššiu úroveň. Na tomto slote si vychutnáš hru s hlbokým modrým tónom a jemnými trblietavými symbolmi. 3D textúry sú bohaté a kvalitne spracované, zaujme už na prvý pohľad. Dokonalý obraz dokresľuje podmanivý soundtrack a vzrušujúce bonusové prvky.

Dominujúce ovocné symboly sa umne doplnili o vzácne drahokamy, ktoré sú postavené do pozície bonusových znakov. Na to, aby si vytvoril výhernú kombináciu, potrebuješ spojiť tri, štyri alebo päť rovnakých symbolov. A na to, aby ti výherná kombinácia priniesla aj atraktívnejšie odmeny, musí pozostávať najlepšie z melóna alebo hrozna. Pri symboloch slivky, pomaranča, citróna a čerešne sú odmeny nižšie.

Na valcoch sa točí aj červená sedmička, ktorá je neoddeliteľnou súčasťou viacerých slotov, a na online automate Diamondz má zo základných znakov najvyššiu odmenu.

CHCEM HRAŤ