Uvariť si teplý čaj, zababušiť sa pod deku a oddýchnuť si pri kvalitnej online rulete. Takéto príjemné kratochvíle sú počas zimných večerov na nezaplatenie. Chvalabohu, na trhu s online kasínovými hrami je virtuálnych ruliet dostatok, už si len vybrať takú, pri ktorej bude šťastena priklonená na vašu stranu.

Nájsť tú správnu ruletu nie je vôbec jednoduché, to treba otvorene priznať. Ak ste na takú doteraz nenatrafili, čo tak skúsiť šťastie s Roulette Platinum od spoločnosti EASIT? Zahrať si ju môžete aj na svojom mobilnom zariadení.

O čom Roulette Platinum je?

Roulette Platinum je online stolová hra založená na štandardných európskych pravidlách. To znamená, že na hracom poli je 37 čísel vrátane nuly. Pohľad na ňu je vytvorený z vtáčej perspektívy, čiže budete mať dokonalý prehľad o celom dianí na stole. Hraním vás sprevádza príjemná relaxačná hudba na klavíri, pri ktorej zaručene zabudnete na bežné starosti.

chcem hrať Roulette Platinum

Samotná hra je veľmi jednoduchá. Napravo od točiaceho sa kolesa je umiestnené číselné pole a nad ním obľúbený racetrack. Táto ruleta disponuje siedmimi výhernými kategóriami. Vkladanie stávok si môžete taktiež zjednodušiť funkciami ako vyčistiť hracie pole, zopakovať stávku alebo zopakovať poslednú stávku s dvojnásobnou stávkou.

Pokiaľ sa radíte do kategórie neskúsených a začínajúcich hráčov rulety, Roulette Platinum je šitá na mieru práve takýmto hráčom. Vyskúšajte si túto hru v online kasíne eTIPOS.sk, určite sa vám zapáči.

3 dôvody prečo si zahrať Roulette Platinum

Príjemné prostredie s oddychovou hudbou
Obľúbený racetrack
Určená menej skúseným hráčom
chcem hrať Roulette Platinum