Tak také niečo, tu ešte nebolo. V online kasíne eTIPOS.sk sa prepisovala história, a to doslova zlatými písmenami. Náš najväčší jackpot – Zlatý Multilevel jackpot – totiž dosiahol prvýkrát na šesťcifernú sumu.

Nočná hodina, zábavka na slotoch a zrazu erupcia radosti, ale aj peňazí na hráčskom konte. Tropický päťvalec, Tiki Princess vyskladal výherné symboly a oslava mohla začať. Je nám jasné, že po takejto výhre spanie už nehrozilo.

CHCEM HRAŤ

Hráča s nickom „ale***“ si už užíva svoj úlovok, keďže sme mu ho po chvíli aj pripísali na účet.

Keďže v momente, kedy roztočil šťastlivec valce, azda len dúfal, že by mohol vyhrať peknú sumu v rámci jednorazovej výhry, už bol čas na spanie, predsa už vieme, že táto výnimočná noc stála za to! Táto bombastická výhra akú slovenské kasíno ešte nevidelo, vybuchla pri spine za 0,16 €!

CHCEM HRAŤ

Za všetkých členov tímu eTIPOS.sk výhercovi srdečne blahoželáme a už teraz sa tešíme na ďalšie parádne trefy a splnené sny, ktoré máte na dosah ruky vo vašom obľúbenom online kasíne.

Už teraz je pred chvíľou padnutý jackpot na úrovni cez 60 000 € a stále stúpa! Neváhaj a nasadni na výhernú vlnu aj ty, lebo v slovenskom kasíne radosť nikdy nekončí, keďže máme nachystaných dosť výhier pre každého!