Jedna registrácia, jeden hráčsky účet a zároveň najrozmanitejšia ponuka, v ktorej si každý nájde to svoje. Presne to je ponuka eTIPOS.sk. Každý má rád iný druh zábavy, preferuje niečo iné a práve vďaka najširšej ponuke si nájde každý čo hľadá.

Nemusíte strácať čas registráciou vo viacerých online herniach, všetko nájdete pod jednou strechou na eTIPOS.sk.

Športové stávky sa tešia obľube

Športové stávky si držia svoju pozícia jedného z obľúbených spôsobov zábavy. Tento týždeň sme ukončili druhé kolo Majstrovskej 15ky a rozdelili sumu 1 000 € medzi 15 šťastných výhercov.

Zásah tohto týždňa priniesol hráčovi pri vklade 2€ krásnu výhru 1 348,72 €.

V hre Mysterious Atlantis vyhral vyše 30 000 €

Svoju šťastnú hru si v ponuke online kasína eTIPOS.sk vybral hráč patrik_lc. Stačili mu tri dni na to, aby si nahral výhru viac ako 30 tis. €. Hra Mysterious Atlantis už určite bude patriť medzi jeho najobľúbenejšie z ponuky kasínových hier.

Hra Hot Africa bola tento týždeň tou správnou voľbou pre hráča Kreedo. Okrem toho, že sa práve vďaka tomuto online výhernému automatu na chvíľu presunul do nádhernej africkej savany plnej divokých zvierat, dosiahol jednu z najvyšších výhier tohto týždňa. Vklad 50 € a výhra 7 050 €, tomu sa hovorí šťastie v hre.

Najnižší výherný vklad do hry v online kasíne eTIPOS.sk počas piateho týždňa bol vo výške 2 €. S týmto vkladom si hráč vyskúšal svoje šťastie na jednom z najobľúbenejších automatov Book of Secrets. Predpokladáme, že svoj výber neoľutoval. Tento výherný automat ponúka kvalitné grafické prevedenie, originálnu tému, atraktívne bonusy a hlavne neobyčajné dobrodružstvo. A čo je najdôležitejšie, v tomto prípade ponúkol aj zaujímavú výhru vo výške 1 462 €.

Vyberte si aj vy zo širokej ponuky online kasína eTIPOS.sk.

Lavína jackpotov pokračuje

Výsledky žrebovania číselnej lotérie Eurojackpot 31. januára od šťastia rozplakali minimálne jedného Slováka,  ktorému priniesli výhru v treťom poradí vo výške 73 820 €. Slovákom sa darilo a získali výhry aj v ďalších poradiach tejto obľúbenej európskej lotérie. LOTO 5 z 35 odmenilo v prvom poradí dvoch výhercov, ktorí si na účet pripísali výhru 9 803 €.

Okrem Eurojackpotu, ktorý v najbližšom žrebovaní ponúka jackpot v maximálnej výške, určite nezabudnite hrať aj ostatné číselné lotérie od spoločnosti TIPOS. Milionárom sa môžete stať aj vďaka číselnej lotérii LOTO a EUROMILIÓNY.

Chcem si vybrať z ponuky na etipos.sk