Máš chuť hrať o veľké peniaze, no ešte stále si sa nerozhodol, či nastal ten správny čas, založiť si konto na eTIPOS.sk? Rozhodovanie ti uľahčíme a nahlas povieme: ÁNO, teraz je ideálna príležitosť. Veď po registrácii dostaneš bonus 15 €.

Ako na to?

Klikni na eTIPOS.sk, vyplň povinné údaje určené k registrácii, počkaj na overenie dokladov a ihneď po aktivácii konta dostaneš bonus 5 €.

Chceš ďalšie bonusy? Smelo. Čakajú len na teba.

Stačí, ak uskutočníš prvý vklad na hráčske konto v sume aspoň 10 € a pripíšeme ti automaticky ďalší bonus 10 €.

PREHĽAD BONUSOV

Ale to ani zďaleka nie je všetko.

V online kasíne eTIPOS.sk môžu novo registrovaní hráči získať ďalší bonus až v hodnote 1 050€ a k tomu 280 free spinov. Prvý krok je registrácia, následne po prvom vklade získa hráč 100 free spinov.

Kto následne vloží 20 € a priloží kód ECASTIP a roztočí valce, je v hre o tri úrovne uvítacieho bonusu v celkovej hodnote 3x 350 € a k tomu celkovo 280 free spinov.

ZAREGISTRUJ SA

Ak si do týchto chvíľ s registráciou váhal, teraz je ten správny čas na zmenu rozhodnutia. Smelo do toho, veď zo všetkých strán sú na teba pripravené lákavé bonusy.

A čo ja na tom celom najlepšie? Bonusy môžeš využiť v akejkoľvek sekcii, ktorú nájdeš na eTIPOS.sk.

Môžeš tak hrať o milióny eur v lotériach, roztočiť valce v online kasíne, podať si tiket na športové stávky či zotrieť eŽreb. Rozhodnutie je len na tebe.

Nezabúdaj, že všetko začína prvým krokom, teda registráciou.

Veľa šťastia.