Navyše, na novoregistrovaných hráčov čakajú uvítacie bonusy. Klikni na eTIPOS.sk, vyplň povinné údaje určené k registrácii, počkaj na overenie dokladov a ihneď po aktivácii konta dostaneš bonus 5 €.

Chceš ďalšie bonusy? Smelo. Čakajú len na teba. Stačí, ak uskutočníš prvý vklad na hráčske konto v sume aspoň 10 € a pripíšeme ti automaticky ďalší bonus 10 €.

A ktoré zápasy by nemali chýbať na tvojom tikete?

Cheslea – Fulham (piatok 21:00)

Tipy: Zápas 1 – 1. gól Chelsea – 1. polčas 1

Manažér Chelsea Graham Potter sa snažil 13 dní dlhú pauzu od posledného vystúpenia svojho celku využiť na stabilizáciu celkového stavu Blues. Tí naposledy remizovali na ihrisku Liverpoolu 0:0 a z predchádzajúcich siedmich zápasov od reštartu súťaže po MS tak vyhrali len dva. V dôsledku toho Blues strácajú na prvú štvorku Premier League už desať bodov. Pokiaľ má Potter potvrdiť svoje kúzelné schopnosti, bude si musieť poradiť aj s vlastnými démonmi, pretože on osobne nikdy Fulham neporazil a v tomto ročníku s ním dokonca prehral už dvakrát (raz ešte ako manažér Brightonu). Naposledy to bolo v januári už na lavičke Chelsea (1:2). Fulham v tomto ročníku už prekvapil nejedného favorita a svoju krátku cestu cez hlavné mesto bude chcieť pretaviť vo zvýšení aktuálne dvojbodového náskoku na veľkého rivala. Poradiť si ale bude musieť s aktuálnym výpadkom formy, pretože po oslnivej prvej polovici sezóny nedokázal vyhrať posledné tri zápasy vo všetkých súťažiach. Menej gólov ako Chelsea (4) strelil v tejto sezóne na domácej pôde v prvom polčase len zostupom ohrozený Southampton.

Everton – Arsenal (sobota 13:30)

Tipy: Zápas 2 – 1. polčas X – viac gólov ako 2,5

Začiatkom tohto týždňa oznámil zostupom ohrozený Everton vymenovanie Seana Dycheho za nového manažéra. Jeho príchod by mohol byť povzbudením, ktoré hráči potrebujú, pretože teraz ich čaká vedúci Arsenal, čo po ôsmich ligových zápasoch bez výhry nie je práve dobrá vyhliadka. Tak dlho navyše Toffees v Premier League na výhru nečakali od októbra 1994. Na strane Evertonu by mala byť k videniu väčšia agresivita, čo by mohlo spôsobiť technickým mužom Mikela Artetu problémy a teoreticky by to mohlo prispieť k tomu, že Toffees prvýkrát od roku 1978 zaznamenajú tretie domáce víťazstvo proti Gunners v rade.

TIPUJ PREMIER LEAGUE S 1. STÁVKOU BEZ RIZIKA AŽ DO 50 €

Arsenalu však naďalej úspešne zvláda nástrahy tohto ročníka. Vyhral totiž všetky tri posledné zápasy vonku v PL – medzi ktoré patrí aj víťazstvo v severolondýnskom derby nad Tottenhamom – a zakaždým to bolo rozdielom dvoch a viacerých gólov. Kanonieri mieria do Merseyside s bilanciou 13 stretnutí v lige bez porážky, ale minulý víkend prehrali 0:1 vonku s konkurentom v boji o titul Manchestrom City v FA Cupe. Psychické dôsledky tejto porážky sa ešte len ukážu, ale vzhľadom na to, že Arsenal nedokázal získať titul v posledných dvoch prípadoch, keď po úvodných 19 kolách PL viedol ligu, sa môže tento zápas ukázať ako kľúčový. Dyche prehral iba jeden z predchádzajúcich piatich vzájomných súbojov s Arsenalom.

Tottenham – Manchester City (nedeľa 17:30)

Tipy: Zápas X2 – 1. gól Manchester City – 1.polčas bez gólov

Ak chce Manchester City v Premier League naháňať prvý Arsenal, musí na ihrisku nebezpečného Tottenhamu určite bodovať. Zverenci Pepa Guardilou, ktorí na Gunners strácajú päť bod a majú odohratý o jeden zápas viac práve svojho najväčšieho rivala v boji o titul porazili 1:0 vo 1/16-finálovom zápase FA Cupu. Tottenhamu patrí aktuálne piata priečka s trojbodovou stratou na tretí Newcastle i štvrtý Manchester United. Súperi sa stretli naposledy pomerne nedávno, v rámci dohrávky 7.kola ligy 19. januára. Citizens na Etihad Stadium zvíťazili 4:2, no bol to zápas dvoch rozdielnych polčasov. Tottenham ovládol prvé dejstvo, ktoré po góloch Kulusevskeho a Emersona Roayla vyhral 2:0, po prestávke sa však karta obrátila, keď domáci v priebehu dvanástich minút otočili stav a tri body podčiarkol v závere poisťujúcim svojim druhým gólom Mahrez.

Po šokujúcej januárovej prehre v pohári na ihrisku Southamptonu 0:2 a následnej prehre na Old Trafford v lige sa zdá, že sa zverenci španielskeho mága dostávajú do hernej pohody, trikrát zvíťazili a v posledných dvoch zápasoch ani raz neinkasovali. Hotspur sa na dôležitý domáci duel naladili pohárovým víťazstvom 3:0 v Prestone (FA Cup), týždeň pred tým vystrieľal tri ligové body na ihrisku Fulhamu Harry Kane.

Inter Miláno – AC Miláno (nedeľa 20:45)

Tipy: Zápas X – 1. polčas X – menej gólov ako 2,5

Futbalové Taliansko čaká v nedeľu 5. februára ďalšie milánske derby. Rivalita dvoch klubov, ktoré sa delia o jeden slávny štadión San Siro, má totiž siahodlhú históriu a stretnú sa už tretíkrát v tejto sezóne. Celkovo to bude už 306. vzájomný zápas dvoch nezmieriteľných rivalov zo severu Talianska. Ak by sme mali počítať oficiálne stretnutia, tento duel bude niesť poradové číslo 235. Vzájomná história dvoch milánskych veľkoklubov je veľmi vyrovnaná, až 69-krát sa zápasy skončili nerozhodne. AC Miláno sa tešilo z výhry 79-krát, no úspešnejším je zatiaľ Inter s 86 víťazstvami na konte.

Mužstvá sa stretli naposledy iba nedávno 18. januára vo finále Talianskeho Superpohára v Saudskej Arábii, v ktorom Inter zvíťazil jednoznačne 3:0. Obe mužstvá odohrali po MS 2022 v Katare päť ligových zápasov v rámci Serie A a aktuálne ich v tabuľke po 20 kolách delia iba dva body. Inter je so 40 bodmi na druhom mieste, AC s 38 zatiaľ na piatom. Špica talianskej ligy je však s výnimkou prvého Neapolu, ktorý má na čele už 13-bodový náskok, veľmi vyrovnaná. Oba tímy už o pár týždňov čakajú aj povinnosti v Lige majstrov.

Internazionale čaká v osemfinále FC Porto, AC Miláno si zahrá proti Tottenhamu. Na strane červeno-čiernych bude v nedeľu s najväčšou pravdepodobnosťou chýbať až štvorica hráčov. Ešte pár týždňov by mali byť mimo hry Fikayo Tomori a Mike Maignan. Neistý je návrat Alessandra Florenziho a kvôli zranenému menisku je už od začiatku sezóny minimálne do mája vyradený i Zlatan Ibrahimovič. Inter by mal nastúpiť viac-menej v plnej sile, aj s Milanom Škriniarom, ktorý prestúpi do PSG až v lete. Otázni sú len brankár Samir Handanovič a Marcelo Brozovič, ktorých trápili svalové problémy.

Wolfsburg – Bayer Mníchov (nedeľa, 17:30)

Tipy: Zápas 2 – 1. polčas X – v 2.polčase viac gólov

Po celkovom zisku siedmich trofejí ako hráča a manažéra Bayernu Mníchov tento zápas nadobudne pre súčasného šéfa Wolfsburgu Nika Kovača mimoriadny význam. Januárové prestupové obdobie bolo, pokiaľ ide o jeho mužov, pokojné, ale jeden odchod sa im okamžite vrátil, pretože Jérôme Roussillon počas týždňa pomohol Unionu Berlín vyradiť Wolfsburg z domáceho pohára. Bola to druhá prehra Wolfsburgu 2:1 v rade, čo je určite sklamaním pre tím, ktorý v prvých dvoch zápasoch po prestávke po majstrovstvách sveta strelil 11 gólov a ani jeden neinkasoval.

TIPUJ BUNDESLIGU A TVOJU VÝHRU ZVÝŠIME AŽ O DVOJNÁSOBOK

Návrat do Volkswagen Areny by mal povzbudiť Wolves po tom, čo doma stratili len dva z posledných 15 dostupných bodov a teraz sa snažia vyrovnať klubový rekord v po sebe idúcich domácich víťazstvách v Bundeslige „na nulu“. Vyrovnať tento rekord proti desaťnásobnému majstrovi Bundesligy Bayernu Mníchov však nebude jednoduché. Talentovaný krajný obranca Manchestru City João Cancelo ukončil vzrušujúce zimné prestupové obdobie pre Bayern, takže fanúšikovia budú dúfať, že pomôže ukončiť sériu troch ligových remíz 1:1 v rade od reštartu ligy, ktorý znížil náskok Bayernu na čele tabuľky na iba jeden bod pred týmto kolom. Ich 37-bodový zisk po 18 kolách je najnižší od v roku 2011/12.

FC Barcelona – FC Sevilla (nedeľa 21:00)

Tipy: Zápas 1 – 1.gól Barcelona – viac gólov v 2.polčase

Domáci BlauGranas vstupujú do zápasu ako jednoznačný favorit z pozície neohrozeného lídra La Ligy, druhý Real Madrid stráca na zverencov Xaviho päť bodov. FC Sevilla nemá dobrú sezónu, z devätnástich zápasov dokázala vyhrať iba päťkrát a aktuálne jej patrí až trináste miesto v tabuľke. Povzbudením pre zverencov Argentínčana Jorgeho Sampaoliho môže byť však fakt, že sa dostávajú do celkom slušnej formy, keďže tri ligové víťazstvá zaznamenali v štyroch posledných vystúpeniach.

Škrt cez rozpočet im spravilo vypadnutie z domáceho pohára, keď vo štvrťfinále nenašli recept na domácu Osasunu a vypadli po predĺžení. FC Barcelona ťahá štrnásť zápasovú sériu bez prehry, horkosť prehry okúsila naposledy ešte v minulom roku, keď na konci októbra prehrala v skupinovej fáze Ligy Majstrov na ihrisku Bayernu Mníchov. Jej posledná a rovnako jediná prehra v La Lige v tejto sezóne sa datuje k 16. októbru, kedy v El Clássicu nestačila na domáci Real Madrid. Rovnako vzájomné zápasy hovoria jasnou rečou pre favorita, Sevilla dokázala zvíťaziť nad slávnejším súperom iba raz z posledných jedenásť stretnutí.

chcem tipovať