Rok 2020 bude pre šťastného hráča lotérie Eurojackpot prelomový. Zapíše sa ako rok, v ktorom sa mu 16. októbra zmenil život od základov. Piatkové žrebovanie mu prinieslo historicky najvyššiu výhru v lotérii Eurojackpot na Slovensku. Nový supermilionár sa teší z jackpotu 58 807 427 €, ktorý mu bol v týchto dňoch odovzdaný.

Obľúbená medzinárodná lotéria doslova zmenila jeho život od základov. Od momentu, kedy sa dozvedel o výsledkoch piatkového žrebovania 16. októbra 2020, nezostal v jeho živote kameň na kameni. Jedno rozhodnutie jemu a jeho blízkym otvorilo dvere do sveta neobmedzených možností. Vďačí za to náhodnej stávke, ktorá mu vyhrala jackpot vo výške 58 807 427 €.

„Bolo pre nás veľkým potešením, že túto skvelú výhru vyhral tipujúci zo Slovenska. Našim cieľom je totiž sprostredkovať hráčom vďaka našim hrám zábavu a radosť z výhier. A štatistiky dokazujú, že hrať s TIPOSom sa naozaj oplatí.  Neuveriteľných takmer 59 mil. eur z fantastickej hry Eurojackpot si našlo svojho majiteľa,“ informovala Ivana Skokanová, hovorkyňa spoločnosti TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a. s.

Jeho stávka mala iba jeden tip – stĺpec s číslami 5 11 35  44  50 a s powerballovými číslami 4 a 10. K tomu si zaplatil aj účasť v doplnkovej hre Eurojackpot JOKER a stávku si predplatil na dve žrebovania. Za celú takúto stávku zaplatil 6 eur.

Výherca si neuveriteľnú výhru v lehote 35 kalendárnych dní už prevzal. „TIPOS má prísne štandardy kontaktu s výhercami. Žiadne podrobnejšie informácie o novom supermilionárovi preto zverejňovať nebudeme. Našim cieľom je výhercu tejto neuveriteľnej výhry chrániť,“ doplnila Skokanová.

Chcete sa aj vy stať ďalším slovenským supermilionárom? Skúšajte svoje šťastie na eTIPOS.sk.

Radi vás privítame v klube!

chcem hrať