Kedy je ten správny dátum, aby ste vyhrali pol milióna eur? Je to dátum vašich narodenín alebo sviatky vašich blízkych? Sú to dátumy dôležitých životných udalostí? A čo keď je to deň, ktorý zvýši vašu pozornosť na 100 %? ČO TAK V PIATOK TRINÁSTEHO?!?

Nejeden z nás očakáva,  že šťastie príde v piatok trinásteho. V deň, keď sa podľa povier dejú čudné a zvláštne veci. Niečo neobvyklé TIPOS pripravil pre hráčov obľúbenej hry LOTO – žrebovanie naviac! Práve v ten deň, ktorý je opradený poverami, legendami, rozprávkami o šťastí či nešťastí, sa budú žrebovať výherné čísla pre LOTO.

Takže je len na vás, či veríte poverám alebo mágii čísel a zahráte si LOTO v piatok 13. januára polmiliónové hlavné výhry v prvom i druhom ťahu. Áno, hrá sa o jackpot, ktoré vám môžu zmeniť život navždy. A teraz ste k tomu ozaj blízko! Stačí vyplniť tiket na MIMORIADNE piatkové žrebovanie hry LOTO v piatok 13. januára a môžete si začať plánovať nový život.

Ak budete čakať do poslednej chvíle, že vám pre šťastie ešte skríži cestu čierna mačka, môžete sa zapojiť do hry cez etipos.sk alebo prostredníctvom SMS. Ale nezabudnite, že piatok 13. nebýva často v kalendári a o milióny v hre LOTO sa hrá v piatok naozaj len mimoriadne.

chcem hrať