Hovorí sa, že kto nemá šťastie v láske, má šťastie v hre. Nevedno, či toto konštatovanie spĺňa aj hráč, ktorý v nedeľu, teda na Valentína, vyhral jackpot v hre LOTO 5 z 35, no jedno je isté. Či je single alebo zadaný, jeho konto sa rozšírilo o krásnu sumu 43 365,36 €!

Nič nové na svete, ‚malé loto‘ si dalo odmeňovacie repete alebo ak chcete neuveriteľná úspešnosť výhier v obľúbenej lotérii pokračuje.

Tento raz sa z jackpotu radoval hráč z Bratislavského kraja. Spoľahol sa na náhodný výber, ktorý dopadol najlepšie, ako sa len dalo. Keď totiž zbadal, že v nedeľu boli vylosované čísla 16, 18, 24, 25 a 33, mohol si doma otvoriť šampanské.

Hra LOTO 5 z 35 tak naďalej potvrdzuje svoju horúcu vlnu. Od začiatku roka padol jackpot už šiestykrát!, šťastným hráčom sme rozdali desiatky tisíc eur.

‚Malé loto‘ sa oplatí hrať nielen pre nízky vklad – veď hodnota jedného tipu je len 50 centov – ale aj pre vysokú šancu na úspech. Pravdepodobnosť výhry v prvom poradí v hre LOTO 5 z 35 je približne 1 : 324 000.

Päť výherných čísel sa žrebuje dvakrát za týždeň – v stredu a v nedeľu. Na tiket hry LOTO 5 z 35 je možné pripojiť aj doplnkovú hru JOKER, ktorá je spoločná s ‚klasickým‘ LOTOM. Aktuálna hodnota v hre JOKER je viac ako 600 000 €, čo je historický rekord!

hrať loto 5 z 35