Ďalší parádny zásah do čierneho sa podaril tipujúcemu, ktorý si podal svoj tiket na eTIPOS.sk, keď uhádol neuveriteľných 14 zápasov. Zo stávkovej ponuky si vybral tri športy – futbal, hokej aj tenis. Pri vklade 30 € si tak pri výslednom kurze 129 obohatil svoje konto o parádnych 3 897 €.

Šťastným dňom bol utorok 7.februára, kedy sa odohrali všetky duely z výherného tiketu.

POZRI SI CELÝ TIKET TU

Nachádzal sa na ňom aj zápas Slovana Bratislava v Slovenskom pohári. Na ťažkom teréne v Banskej Bystrici sa triumf belasých rodil náročne, ale napokon zverenci tréner Vladimíra Weissa vyhrali 2:1, čo potešilo nášho tipéra. O výhre polhodinu pred koncom rozhodol Čavrič.

chcem tipovať

Juventus potvrdil úlohu favorita v Serii A na ihrisku Salernitany, hoci dva góly pri výhre 3:0 strelil už v prvom polčase.

V zápase anglickej League One medzi Port Vale a Accrington Stanley potreboval tipujúci dva a viac gólov v zápase, čo mu splnil domáci Worrall už v 57.minúte, keď vyrovnával na 1:1. Dve víťazstvá favoritov v Nemeckom pohári zas skončili očakávanými, dvojgólovými výhrami Frankfurtu aj Freiburgu.

Na tikete nechýbala ani exotika. Konkrétne liga v Bahrajne. Tá rovnako priniesla výsledok podľa predikcie, síce chudobné víťazstvo Al Khalidiyah 1:0, ale aj to sa počíta, keď máte na tikete „jednotku“. Ďalším zápasom bolo víťazstvo papierového favorita De GraaFschap v holandskom pohári, duel skončil hladko 3:0 pre domácich.

Futbal tipérovi prial, nasledovali tri hokejové udalosti z troch rôznych líg. Športový fanúšik a tipér, ktorý podal svoj tiket na eTIPOS.sk, vždy veril domácim.

Vedúci tím druhej najvyššej fínskej hokejovej súťaže Kiekko-Espoo si dvojgólový náskok vytvorilo už v prvej tretine a ďalší priebeh zápasu už iba kontrolovalo. Keďže vedelo rýchlo odpovedať na góly hosťujúceho TuTo Hockey, víťazstvo 5:2 bolo z kategórie tých jednoduchších. Výsledky Dinama Moskva v KHL a Tjumeňu vo VHL skončili rovnako podľa želania tipujúceho, všetky body zostali doma. Navyše, v ani jednom zápase to nebola žiadna dráma. Duely sa skončili výsledkami 4:1 a 5:3.

Víťaznú čerešničku na tikete dali štyri tenisové zápasy, tri z okruhu ATP, jeden z WTA. Vo všetkých sa zrodili jednoznačné výsledky 2:0 na sety a tak po poslednom z nich, víťazstve Johna Jeffreyho nad Brandonom Holtom na tvrdom povrchu v Dallase, mal tipujúci 130-násobný dôvod na radosť. Výhra takmer 4 000 € bola pripísaná na jeho konto, k čomu mu srdečne blahoželáme.

tipuj s bonusmi