Obľúbená kontinentálna lotéria Eurojackpot oslavuje tento rok 10. výročie svojho vzniku. No a k jubileu patrí oslava a darčeky. Tie najväčšie čakajú na lotériových hráčov!

Marec 2012. Do osudia padajú loptičky, nasleduje prvé žrebovanie medzinárodnej lotérie. V roku 2015 sa pridáva do Eurojackpotovej rodiny aj Slovensko, pričom množstvo hráčov si od tohto obdobia splnilo svoje sny o parádnej výhre.

S desiatymi narodeninami Eurojackpotu prichádzajú viaceré zmeny a prekvapenia.

Prvé žrebovanie už koncom marca

Od 19. marca, sa maximálna možná výhra navyšuje z doterajších 90 miliónov na 120 miliónov eur! To všetko bez zmeny ceny stávky, ktorá tak zostáva 2 € za jeden tip.

Druhou novinkou je dvojnásobná šanca na výhru. Po novom sa totiž nebude žrebovať len v piatok, ako tomu bolo doteraz, ale hneď dvakrát do týždňa – v UTOROK a v PIATOK.

Prvé utorkové žrebovanie v lotérii Eurojackpot pripadne na 29. marca 2022.

Čo sa ešte mení?

Zmeny nastanú aj pri samotnom žrebovaní v hre Eurojackpot. Týka sa powerballových čísel, kde bude po novom 12 čísel.

Naďalej však zostáva kľúč, že kto bude chcieť vyhrať maximálnu výhru – po novom 120 000 000 € – musí na svojom tikete uhádnuť 5+2 čísla.

Možnosť zahrať si doplnkovú hru Eurojackpot JOKER ostáva zachovaná. Samozrejmosťou pri uzatváraní lotériových tiketov budú aj naďalej predplatené a systémové stávky.

Pevne veríme, že predstavené novinky vás nadchli rovnako, ako nás.

Kto bude nový supermilionár?

Množstvo skvelých noviniek, Možnosť hrať o výhru až 120 000 000 € a zaradenie utorka do žrebovacích dní si zaslúžia dôvod na oslavu.

Tak teda, krásne 10. narodeniny, milý Eurojackpot! Nech aj naďalej prinášaš radosť hráčom po celej Európe a v roku 2022 premeníš niektorého zo slovenských hráčov na nového supermilionára.

Budete to práve vy? Nezabúdajte. Od konca mesiaca si môžete splniť sny o rozprávkovom živote hneď dvakrát do týždňa.

Veľa šťastia.

POdaj si Eurojackpot