Rýchly, zábavný a dobre vyzerajúci, taký je online automat Frozzy Fruits. Bola by škoda neskúsiť ho v našom online kasíne. Takto sa začínali slová našej recenzie na jeden zo slotov, ktoré nájdeš v ponuke na eTIPOS.sk. Inšpiráciou sa stal aj pre hráča s nickom Pep***, ktorý ho roztočil a vyhral neuveriteľných 129 716 €!

Jackpoty a bonusy, ktoré nájdu hráči na eTIPOS.sk sú doslova dych berúce. Kto ešte stále neverí, nech smelo číta tieto riadky ďalej.

CHCEM HRAŤ

TIPOS Jackpot ponúka totiž výhry, z ktorých sa neraz vie zatočiť hlava. Najmä ak povážime, že vyhrať ho môže úplne každý. Vôbec totiž nie je podstatná výška stávky. Presne ako v prípade šťastného výhercu zo soboty 16. septembra.

Bavil sa s hrou Frozzy Fruits, kde sa po dosiahnutí výhernej kombinácie všetko ovocie na výhernej línii roztopí. Ide o veľmi zábavnú a príjemnú jednohubku, ktorá si rýchlo získa každého. Svižná hra a príjemné výhry, ktoré môžeš naboostovať cez Wild symbol sú dostatočné lákadlá na to, aby si podľahli jej čaru a vyskúšal svoje šťastie aj ty.

HRAJ FROZZY FRUITS

Hráč s nickom Pep*** si možno len tak zo zábavy roztočil valce za 10 centov. V tej chvíli sa mu asi ani len nesnívalo, že práve táto suma mu zmení krátko na to život o 180 stupňov.

Keď sa totiž objavili na displeji správe symboly, TIPOS Jackpot bol jeho.

A výhra? Neuveriteľných 129 716 €!

Srdečne blahoželáme a už teraz sme v napätí, kto sa stane ďalším majiteľom TIPOS Jackpotu. Jeho hodnota je už teraz viac ako 60 000 €. Tak na čo ešte čakáš? Roztoč valce na eTIPOS.sk ešte dnes.