Športové zápasy sú plné napätia, povzbudzovania a radostných alebo aj nahnevaných výkrikov. Vo svete športových stávok nehrá rolu, ktoré mužstvo je tvojim favoritom. Dôležitý je ten správny odhad výsledku, ktorý našim hráčom na eTIPOS.sk určite nechýba. Predstavujeme dva tikety, ktoré závidí nejeden futbalový fanúšik.

Fandenie svojmu obľúbenému mužstvu sa presunulo zo štadiónov do krčiem alebo rodinných obývačiek. Čo sa však nezmenilo, sú športové stávky, ktoré si vyžadujú pozorné oko každého fanúšika. Odhadnutie kondície športovcov, súperov či rôzne iné kritériá môžu ovplyvniť výsledky zápasu.

Správny odhad situácie mali dvaja hráči, ktorých futbalové tikety na eTIPOS.sk sú priam až vzorové.

Prvý tiket sa skladal spolu až z 24 zápasov. Hráč v sebe nezaprel priam až profesionálny športový odhad a  správne natipoval každý jeden riadok vo svojom šťastnom tikete. Vklad v hodnote 3 € sa mu v priebehu krátkeho času vrátil hneď niekoľkonásobne späť. Medzi jeho top tipy patrili predovšetkým zápasy futbalovej prvej ligy v Brazílii, Bosne a Hercegovine, ale aj susednej Českej republiku, Dánska alebo Francúzska. Pestrá zmes futbalových podujatí z celého sveta sa tak postarala o krásnu výhru v hodnote 2 800, 44 €.

Zahanbiť sa nedal ani druhý hráč, ktorý si podal tiket 20. septembra. Jeho aktuálnou srdcovkou bol nielen futbal v Európe, ale aj ten spoza veľkej mláky. Do výberu 22 zápasov sa okrem slovenských mužstiev dostali aj top zápasy zo Španielska, Talianska, Belgicka či Anglicka. Aj v tomto prípade sa preukázali nevídane presné strely na bránu v podobe správnych tipov. Z minimálneho vkladu 1,50 € sa razom stala výhra 2 212,31 €.

Vyskúšajte aj vy svoje strely na bránu na eTIPOS.sk.

Prajeme veľa šťastia.