Valce sa v online kasíne eTIPOS.sk točia bez prestávky a podľa nálady doprajú šťastným hráčom krásne výhry. Neveríš? Prinášame ti zopár príkladov naozaj štedrých slotov.

V prípade online automatov hrá šťastie hlavnú úlohu. Dôležitý je aj výber konkrétneho obľúbeného slotu.

Nie je ovocie ako ovocie. A to naše v super automate 20 Hot Blast patrí medzi to čarovné, ktoré aj kyslú chuť citrónov premení na sladkú chuť výhry. Tento husársky kúsok sa podaril hráčovi 9. novembra o 19:03 hod. kedy vklad vo výške 40 € ako mávnutím čarovného prútika premenil na parádnu sumu 20 210 €!

Aj v zime môže byť poriadne horúco! Stačí si zatočiť valcami niektorej z našich online hier tak ako to urobil hráč s prezývkou RM***. Ten je so svojim výberom určite spokojný. Siahol po slote 100 Super Hot, ktorý nájdeš exkluzívne iba na eTIPOS.sk. Vďaka nemu sa mu podaril neuveriteľný kúsok a svojim vkladom 2 € zdolal EGT jackpot tretej úrovne v sume 3 619,31€. Stalo sa tak 10. novembra o 15:16 hod. Komu by v tom momente nebolo horúco?

Nič nerozveselí hráča tak ako žolíky. Čím viac žolíkov, tým lepšie. Ak ide o hru Jokers Five, tak sú tieto vysmiate tváre jediným cieľom. Šťastie priniesli aj hráčovi s prezývkou Puk****, ktorý si ich vytočil až päť. Toto zoskupenie mu 6. novembra o 20:51 hod. z vkladu 10 € vyčarovalo až 5 000 €!

Je iba na tebe čo si z bohatej ponuky na www.etipos.sk vyberieš!

Držíme palce!

chcem hrať