Vytlačiť, zarámovať a zavesiť na stenu. To môže spraviť hneď duo tipérov, ktorí vo štvrtok trafili parádne tikety s niekoľkotisícovými výhrami. Poďte sa spoločne s nami na ne pozrieť.

Vyhrať za tri eurá 2 700 €! Nič nie je nemožné. Najmä ak si na hráča sadne šťastie, ako v prípade prvého výhercu.

Ten štrnásť zápasov rozdelil medzi futbal a hokej, pričom prím hrali duely najrýchlejšej hry na svete. Pri nich nechal skutočne vyniknúť tipérskej fantázii, pretože skombinoval zápasy od NHL po duely maďarskej Erste ligy.

Z nej si napríklad vybral zápas DAB Docler – Sapa Fehervar Av19 II s tipom, že v zápase padne menej ako 7,5 gólov. Duely týchto tímov bývajú bohaté na presné zásahy a aj teraz ich padlo veľa, no presne ako potreboval šťastný tipér – 7.

Šťastie mal aj pri ďalších trinástich dueloch a za tri eurá sa tak radoval z parádnej výhry 2 700 €! Treba ešte spomenúť kurzové zvýhodnenie herne eTIPOS.sk, ktoré hráčovi navýšilo celkový kurz až o 90%!

O ešte väčšiu výhru sa postaral hráč, ktorý svoj tiket podal v herni na www.etipos.sk za 13 €. Z ponuky si vybral odvodené stávky, keď sa rozhodol tipovať počty gólov vo futbalových a hokejových zápasoch.

Desať duelov skombinoval zo súbojov z Premier League, holandskej, belgickej ligy či španielskeho pohára. A výsledok?
Krásna výhra viac ako 4 000 € a to aj vďaka automatickému kurzovému bonusu v hodnote 50%!

A teraz dobrá správa pre ostatných tipérov. Víkend, kedy je v ponuke najväčšia ponuka zápasov, je len pred nami.

Tak čo, inšpiroval si sa a už máš pripravený tiket na najbližšie dni?

KURZOVÁ PONUKA