Bohaté športové obdobie posledných dní prinieslo ponuku množstva zaujímavých zápasov, ktoré zaujali aj tipérov herne eTIPOS.sk. Jeden z nich si vybral na tiket hneď 20 zápasov. Výsledok? Skvelá výhra takmer 4-tisíc eur!

Šťastný tipér si vyberal z ponuky loptových športov. Na jeho tikete dominoval futbal, nechýbal však aj futsal a tenis. Poďme sa teda pozrieť na príbeh jeho výherného tiketu.

Hneď na úvod zažil šťastný tipér poriadne nervy. Zápas „dvadsaťjednotiek“ Azerbajdžan – Rakúsko a tip, že hostia skórujú v oboch polčasoch. Rakúsko strelilo úvodný gól v 42. minúte prvého polčasu, čím odštartovalo výhru 3:0.

Mladí Rusi so Slovákmi a viac ako 3 góly? Aj tu to bola dráma. Veď Rusi strelili tretí gól v 82. minúte.

Viaceré zápasy z ponuky, ktoré mal tipér na tikete, šli hladko. Pričom výherca trafil aj vyššie kurzy. Ako to už neraz býva, najväčšie nervy spraví zápas, kde je kurz malý. A to sa presne stalo aj v tomto prípade.

Zápas U21. Belgicko – Turecko. Tipér veril, že v zápase padnú aspoň 2 góly. Všetko tomu malo nasvedčovať, domáci sú ofenzívni lídri. Kurz 1,16. Domáci strelili úvodný gól na začiatku druhého polčasu, no potom dlho, dlho nič. Už-už to vyzeralo, že tento zápas pokazí tiket, až prišla 94. minúta, červená karta pre hosťujúceho Gunerena a pokutový kop.

Ten premenil Belgičan Van der Brempt v 95. minút, čím sa postaral o to, že tiket žil ďalej!

O tom, že tipér mal v malíčku zápasy mládežníkov, svedčí aj ďalší tip. Srbsko – Faerské ostrovy a v zápase padne menej ako 3,5 gólov. Duel sa skončil 0:0, ďalší zápas tak vyšiel.

Ďalšie zápasy z ponuky mládežníckej reprezentácie i tej seniorskej vyšli tipérovi bez väčších komplikácii, rovnako tak dva futsalové duely.

No a ešte tu bol tenis. Turnaj nádejí, Sebastian Korda vs Brandon Nakashima. Američan českého pôvodu bol favorit, a tak to videl aj náš tipér. Po troch setoch však prehrával 1:2. Napokon však syn Petra Kordu predviedol skvelý comeback a zápas získal vo svoj prospech 3:2, a tým pádom aj zariadil parádnu výhru nášmu tipérovi 3 694 €!

A čo ty? Takisto zvykneš dávať na tiket viac zápasov a veríš v podobne skvelú výhru?

SKÚS ŠŤASTIE TU