Ešte neviete, čo budete robiť cez víkend? Zapojte sa do super turnaja v našom online kasíne. Na nových, ale aj pravidelných hráčov čakajú štedré bonusy, o ktoré môžete zabojovať od 28.11. 2019 do 1.12. 2019.

Turnaj je určený pre všetkých hráčov, ktorí sú registrovaní v našom online kasíne eTipos.sk. Podmienkou účasti v turnaji je hra na aspoň jednom z výherných automatov Claws vs. Paws, Spell Craft, Sevens & Fruits alebo Crystal Land. Minimálna stávka na jedno zatočenie je 0,50 € a od prihlásenia do hry musíte valce pretočiť minimálne 20x.

Vašou úlohou je zbierať body a tí hráči, ktorým sa ich podarí získať najviac, dostanú štedré bonusy. Najvyššia výhra je bonus 350 € a spolu oceníme až 30 hráčov v celkovom poradí.

Zapojiť sa do turnaja

Claws vs. Paws

5-valcový automat od spoločnosti Playson poteší všetkých milovníkov dobrodružstva. Úlohou hráčov je ukoristiť čo najväčšiu výhru z banky a vyhnúť sa ostrému zraku strážneho psa. Zaujímavosťou sú žetóny, ktoré sa ukladajú do pohára. Keď sa vám ho podarí naplniť, spustí sa bonusová hra, kde môžete získať naozaj slušné sumičky.

Spell Craft

Čakáte na kúzelnú sumičku, ktorá by vám objavila na účte len tak mávnutím čarovného prútika? Toto želanie sa vám možno splní vo výhernom automate Spell Craft od Playsonu. Tento klasický automat s kúzelnými prvkami má rozhodne čo ponúknuť. V hre nájdete temné čarodejnice, ale aj kotol plný rozprávkových bonusov. Ak sa vám podarí vytočiť jeden z troch módov – Power of Three, Ghost Reel alebo Bonus Symbol, uvidíte skutočnú mágiu v podobe parádnych výhier.

Zapojiť sa do turnaja

Sevens & Fruits

Klasický automat a pekelné ohne… Myslíte si, že táto kombinácia nejde dokopy? Vyskúšajte výherný automat Sevens & Fruits a presvedčte sa o opaku. Výherný automat ponúka horúci ovocný koktail, ktorý je plný zaujímavých odmien.

Crystal Land

Crystal Land je alternatívny výherný automat, ktorý vás okamžite zaujme svojim dizajnom. Na obrazovke nie sú klasické valce, ale drahokamy, ktoré sa po stlačení tlačidla „Play“ zosypú nadol a nahradia novými. Systém je naozaj premyslený – čím viac výherných kombinácií vytočíte, tým viac polí na valcoch sa odomkne. Netradičné výherné symboly spolu s unikátnym dizajnom ponúkajú množstvo ciest k obrovskej výhre.

Zapojiť sa do turnaja

V článku spomenuté bonusy a promo akcie sú aktuálne v deň zverejnenia článku. Aktuálne promo akcie nájdete v sekcii promo akcie na www.etipos.sk