Počas aktuálnej sezóny TIPOS extraligy majú hokejoví priaznivci jedinečnú príležitosť na krásne obohatenie svojho hráčskeho konta. Viacerým sa to už podarilo a získali bonus v stovkách eur. Pýtaš sa ako na to?

V spojení s 30. ročníkom TIPOS extraligy totiž v rámci promo akcie rozdáme hráčom bonus až 30 000 €!

tipuj extraligu

Stačí mať na tikete ľubovoľný zápas z ponuky domácej extraligy, pričom tiket musí obsahovať aspoň 3 stávky (z ponuky TIPOS extraligy stačí len jeden tip). Celkový kurz tiketu po vyhodnotení musí byť 3,00 a vklad na tiket musí byť minimálne 2 € (pri vklade 4 € si zaradený do žrebovania 2x, pri vklade 10 € až 5-krát, pri vklade 100 € a viac až 50-krát). Stávky môžu byť predzápasové aj LIVE.

Kto splní tieto podmienky, už dobre vie, že na konci mesiaca odmeníme zo všetkých tipérov až 30 hráčov, ktorí získajú bonusy od 60 € až do 350 €.

Kto uspel v mesiaci november?

Náhodný žreb napríklad rozhodol o tom, že hlavný bonus mesiaca, teda 350 €, získal hráč s nickom sivi1974. Čo je však zaujímavé, za dané obdobie na svoje tikety vsadil sumu len 93 €. Napriek tomu ho pani Šťastena obdarila, a tak sa radoval z krásnej výhry.

Pri pohľade na tabuľku najvyšších bonusov sa podobný scenár zopakoval aj pri štvrtom v poradí, ktorým je JotkoM. Na tikety vložil sumu 195 €, ale my sme ho odmenili bonusom až 290 €.

ZOZNAM VŠETKÝCH VÝHERCOV TU!

A do tretice krásny profit. Hráč Juraj999 na tikety stavil len 62 €, ale na konto mu ako bonus prišla suma 250 €.

A čo ty? Takisto tipuješ LIVE na zápasy TIPOS extraligy? Že nie? Tak to okamžite zmeň, pretože skvelý bonus čaká možno práve aj na teba. Najlepšie na tom je, že 350 € môžeš získať hoc aj za 2 €!

tipuj extraligu