V hlavnom meste Anglicka, Londýne, pôsobí hneď niekoľko elitných klubov. Rivalita medzi nimi sa formovala dlhé desaťročia, a tak je každý súboj zážitkom. Azda najviac vyhecovaný a očakávaný je vždy súboj Arsenalu s Tottenhamom, známy ako Derby severného Londýna. Vychutnaj si ho túto nedeľu v herni eTIPOS.sk so Stávkou bez rizika až do 50 €.

Kanonieri a Kohúti sa stretli prvýkrát v roku 1887, no skutočnú atmosféru derby tento duel nabral až po presťahovaní sa Arsenalu do severnej časti Londýna.

Odvtedy proti sebe nastúpili viac ako dvestokrát a viaceré duely sa zapísali do futbalovej histórie. V novembri 2004 uspel Arsenal vonku, vtedy ešte na White Hart Lane, 5:4, v októbri 2008 sa dnes už na takisto neexistujúcom štadióne Highbury zrodila remíza 4:4.

Historicky najlepším strelcom vo vzájomných zápasoch týchto tímov je Harry Kane, ktorý by nemal chýbať v základnej zostave tímu kouča Josého Mourinha ani túto nedeľu.

Anglický kapitán strelil gól aj v poslednom vzájomnom dueli týchto tímov, keď na Mikuláša prispel v triumfu Spurs 2:0. Kane skóroval dvakrát aj pri nedeľňajšej výhre jeho tímu nad Crystal Palace 4:1. Tottenham je v tabuľke siedmy so ziskom 45 bodov, vyhral posledné tri ligové zápasy.

To Arsenal sa už dlhšie nevie dostať na víťaznú vlnu. Naposledy vyhral aspoň dva duely v Premier League za sebou na prelome decembra a januára. Ani teraz nemôže tento fakt zmeniť, keďže naposledy remizoval s Burnley 1:1. Gunners sú desiaty so ziskom 38 bodov.

Derby severného Londýna však tradične sľubuje poriadnu zápletku a azda aj gólovú prestrelku. Z posledných 15 duelov sa len raz stalo, že by v zápase padli menej ako dva góly.

Dočkáme sa znova gólových hodov? Presadí sa Harry Kane? Tipuj zápas Arsenal – Tottenham so Stávkou bez rizika.

Zaregistruj sa teraz v herni eTIPOS.sk a ak bude tvoja 1. stávka nevýherná, vrátime ti celý vklad v podobe bonusu až do 50 € (pri vklade 20 € ti vrátime 20 €, pri vklade 100 € ti vrátime maximálne 50 €).

Stávka musí byť podaná pred zápasom SÓLO, pričom si môžeš vybrať aj odvodenú stávku (počet gólov, 1. polčas, handicap a pod.).

Vychutnaj si Derby severného Londýna v spoločnosti herne eTIPOS.sk.

ZÁPASOVÁ PONUKA