Počas víkendu sa odohrá na futbalových trávnikoch viacero zaujímavých zápasov, k najväčším ťahákom bude rozhodne patriť zápas Chelsea s Manchestrom United. Natipuj si duel v herni eTIPOS.sk a vychutnaj si ho úplne bez rizika až do 50 €.

Piaty a druhý tím tabuľky anglickej Premier League sa môžu pochváliť výbornou formou. Chelsea pod novým trénerom Thomasom Tuchelom žiari. Darí sa jej v lige, ako aj v Lige majstrov, kde vyhrala v úvodnom zápase osemfinále nad Atléticom Madrid 1:0.

V pohárovej súťaži uspel aj Manchester, jasným triumfom 4:0 v súboji s iným španielskym tímom – Real Sociedad San Sebastian.

O to viac zaujímavý duel nás čaká na Stamford Bridge. V prvom zápase tohtoročnej sezóny v Manchestri sa zrodila bezgólová remíza. V Londýne však minimálne jeden gól očakávame. Naposledy sa zo strelcov v ich súboji nik nepresadil ešte v máji 2007, v pohárovom dueli. Odvtedy v 23 stretnutiach vyhralo jedno či druhé mužstvo.

Kto sa bude radovať teraz? Tipni si na www.etipos.sk v Stávke bez rizika až do 50 €. Ako na to? Zaregistruj sa v herni eTIPOS.sk a tipni si svoju prvú stávku na promovaný zápas za minimálny vklad 20 €. Ak bude tvoja stávka nevýherná, vrátime ti celú výšku vkladu v podobe bonusu a to minimálne 20 € a maximálne 50 € (pri vklade 20 € ti vrátime 20 €, pri vklade 100 € ti vrátime maximálne 50 €). Stávka musí byť podaná pred zápasom SÓLO, pričom si môžeš vybrať aj odvodenú stávku (počet gólov, 1. polčas, handicap a pod.).

Tipuj zápas Chelsea – Manchester United na www.etipos.sk a vychutnaj si ho bez nervov.

VIAC INFO