Keby nebolo korony, ich zápas by bol už dávno vypredaný a za tie najlepšie miesta by fanúšikovia zaplatili aj tisícky eur. Situácia vo svete, Španielsko nevnímajú, však je, aká je, a tak veľké madridské derby o prvé miesto v tabuľke Atlético – Real si môžeme vychutnať len pred televízorom. Ideálne so Stávkou bez rizika v herni v eTIPOS.sk.

Real má odohraných 25 zápasov, na svojom konte 53 bodov. Mužstvo trénera Zinedina Zidana je aktuálne na delenom druhom mieste spoločne s odvekým rivalom z Barcelony. Ak ešte chce Biely balet pomýšľať na titul, musí v mestskom derby vyhrať.

Atlético je totiž zatiaľ prvé s 58 bodmi, navyše má zápas k dobru. Tím, ktorý už niekoľko rokov úspešne vedie kouč Diego Simeone, sa už tradične opiera nielen o kvalitnú defenzívu (Los Colchoneros inkasovali doteraz len 16 gólov, najmenej z celej ligy), rovnako tak kvalitnú však má aj ofenzívnu silu. Výrazne ju oživil príchod Luisa Suáreza z Barcelony. Uruguajský pištoľník strelil už 16 gólov, v tabuľke kanonierov je pred ním len Lionel Messi.

V prvom vzájomnom zápase týchto tímov uspel Real doma 2:0, atléti tak majú Realu čo vracať.

Ako to celé dopadne? Tipuj madridské derby so Stávkou bez rizika. Zaregistruj sa teraz v herni eTIPOS.sk a ak bude tvoja 1. stávka nevýherná, vrátime ti celý vklad v podobe bonusu až do 50 € (pri vklade 20 € ti vrátime 20 €, pri vklade 100 € ti vrátime maximálne 50 €). Stávka musí byť podaná pred zápasom SÓLO, pričom si môžeš vybrať aj odvodenú stávku (počet gólov, 1. polčas, handicap a pod.).

Vychutnaj si madridské derby v spoločnosti herne eTIPOS.sk.

CHCEM TIPOVAŤ