Máj je hokejový čas. Pre nás, v TIPOS kasíne je to obdobie, počas ktorého nájdeš bohatú ponuku hier a skvelé novinky. Čakajú ťa bonusy šité na mieru. Aké a čo treba spraviť, aby si ich získal? Stačí naozaj málo.

Keď sa prihlásiš do svojho hráčskeho konta, okamžite zistíš, aká ponuka čaká práve dnes na teba.

CHCEM HRAŤ

Každý deň pritom môžeš získať iný bonus. A je určite si z čoho vybrať! Získať môžeš free spiny, cash back, navýšenie vkladu alebo niečo viac. Určite tak nenechaj prepadnúť svoj bonus a zisti, aký máme pre teba pripravený práve teraz.

Akcia je určená pre aktívnych hráčov, ktorí vykonali minimálne jednu stávku po dátume 1. 1. 2021 a neskôr. Stačí však, ak si už dnes zahráš v kasíne a na druhý deň ťa bude čakať prekvapenie v podobe bonusu. Akcia je limitovaná do konca mesiaca máj, preto neváhaj a ešte dnes využi šancu na navýšenie svojej výhry.

CHCEM HRAŤ

Tipni si na zápasy Slovenska, ale aj iných krajín a užívaj si dosýtosti svetový šampionát v Lotyšsku a Fínsku. Na TIPOSBET okrem kurzového navýšenia 20% počas turnaja siahaš denne aj po skvelých bonusoch. Užívaj si svetový hokej a parádne bonusy, ktoré ti ponúka Tiposbet.