Aktuálny týždeň sa prehupol do svojej druhej polovice a s ním aj zápasy, ktoré môžete umiestniť na svoj tiket v rámci promo akcie NHL Gólový bonus. Kto zaboduje v pútavých dueloch?

Chceš využiť akciu Gólový bonus a nevieš, ako na to?

Natipuj si vybraný zápas z ponuky herne eTIPOS.sk. Stávka musí byť podaná SÓLO, pričom nezohráva úlohu, či ju umiestniš na tiket pred zápasom alebo LIVE. A ak ti tip nevyjde, vrátime ti bonus vo výške strelených gólov v riadnom hracom čase znásobený koeficientom podľa vkladu a to nasledovne:

V aktuálnom týždni máme za sebou tri zápasy. Pôvodne mali byť už štyri, no duel medzi Dallasom a Tampou Bay bol pre snehovú kalamitu v Texase odložený.

Na aké ďalšie zápasy v rámci akcie NHL Gólový bonus sa však môžete tešiť

20. 2. 01:00 Detroit – Florida

Súboj tímov z opačných pólov Centrálnej divízie. Detroit je na poslednom ôsmom mieste, Florida možno trochu prekvapujúco okupuje líderskú pozíciu.
Tím z dovolenkového raja hrá pritom spravidla veľmi tesné zápasy, ale vždy dokáže nájsť recept na výhru. V bránke panterov sa strieda duo Sergej Bobrovskij, Chris Driedger, pričom najmä druhý menovaný má výborné štatistiky a výkonmi zatieňuje ruského brankára.
Jasným lídrom ofenzívy je Jonathan Huberdeau, ktorý nazbieral 20 bodov v 14 zápasoch. Statne mu sekunduje kapitán Aleksadner Barkov, rovnako ako veteráni Patric Hörnqvist či Keith Yandle. Celkovo, tím Panthers je kvalitne vyskladaný. Nemá až toľko zvučných mien ako napríklad susedná Tampa, ale sila mužstva je značná.
To Detroit sa trápi. Slávna značka je v prestavbe, hľadá svoju tvár. Red Wings strieľajú málo gólov, veľa inkasujú.
Oba tímy sa stretli v zvláštnej COVID-ovej sezóne už päťkrát. Florida vyhrala v štyroch prípadoch. Triumf panterov sa dá očakávať aj teraz.

21. 2. 01:00 Columbus – Nashville
V Nationwide Arena nás čaká súboj nevyspytateľných tímov, ktoré sú momentálne mimo formu. O to viac bude dôležité, ako sa im bude dariť, keďže ich čaká dvojzápas.
Columbus pritom patrí k tímom, ktoré sa vedia presadiť. Na konte má 53 gólov. Problémom však býva defenzíva. Tím kouča Johna Tortorellu inkasoval už viac ako 60 gólov, čo je najhoršia bilancia v Centrálnej divízii.
Nashville je na tom podobne biedne čo do ofenzívy. V priemere strieľajú predátori len niečo cez dva góly na zápas.

Preds vyhrali oba doterajšie zápasy, Columbus uspel v prvom súboji na vlastnom ľade 3:0. Čistým kontom sa blysol lotyšský brankár Elvis Merzlikins. Triumf domácich by sa mal opakovať.

22. 2. 01:00 Washington – New Jersey

Na záver týždňa sme si nechali zápas, v ktorom sa predstaví aj duo slovenských hráčov Zdeno Chára, Richard Pánik. Washington Capitals privíta na vlastnom ľade diablov z New Jersey.
Tí majú na konte najmenej zápasov z celej NHL, keďže v ich kabíne dlho šarapatil koronavírus, Devils nehrali zápasy viac ako dva týždne.
Návrat im vyšiel, keď uspeli v derby s Rangers a následne aj v Bostone.
Duel na ľade Washingtonu však bude iný oriešok. Hráči Caps však takisto mali svoje covidové problémy, čo narušilo pohodu v ich kabíne. Tím okolo kapitána Alexandra Ovečkina sa dlhšie trápil, pomerne veľké problémy mal najmä v defenzíve.
Keď však povážime, že oba tímy by mali zasiahnuť do súboja už v plnej sile, favoritom duelu budú domáci.
Pre oba tímy pôjde o prvý vzájomný zápas v tejto sezóne. Od roku 2017 Caps zo šiestich duelov vyhrali doma s diablami päťkrát. Mali by sa radovať aj teraz.

PONUKA NHL