Vianoce a Štedrý večer sa nezadržateľne blížia, no pre tipéra, ktorý vo štvrtok skombinoval hokejové a futbalové zápasy, prišli sviatky radosti a hojnosti už v predstihu. Na svoj tiket rozložil zápasy hokejový líg, pridal dva duely Európskej ligy a vklad 31,50€ pretavil na fantastických 11 187,56€!

Šťastný hráč zvolil pre svoj tiket zaujímavé rozloženie. Základom úspechu jeho rozpisu bolo sedem tutoviek, ktoré vyšli bez väčších problémov. Vrásky na tvári mu privodil azda len Peter Cehlárik a jeho Leksand, ktorý ešte na začiatku 3. tretiny vyhrával vo Växjö 3:2, no duel sa napokon skončil výhrou domácich 4:3, čo bol jeden zo správnych tipov na výhernom tikete.

No a keď sa k „tutovkám“ pridalo ďalších 6 z 9 správnych tipov, skvelá výhra viac ako 11-tisíc eur bola na svete.

Šťastný výherca si v duchu možno predsa len trochu aj zanadával, veď predsa len, ak by trafil aj zvyšné tri zápasy, radoval by sa takmer z 90-tisícovej trefy, no jeho päťciferná výhra je i tak, špeciálne vo vianočnom období, viac ako úžasná.

Výherný tiket si môžeš pozrieť tu.

Inšpiroval si sa výherným tiketom? Zvykneš takisto deliť zápasy v rozpisovom tikete? Počas víkendu nájdeš v ponuke našej herne na eTIPOS.sk množstvo zaujímavých zápasov, z ktorých istotne nájdeš tie pravé pre teba.

Prajeme veľa šťastia.

KOMPLETNÁ PONUKA TU!