Tak tomu sa hovorí horúca letná akcia, ktorú by si rozhodne nemal premeškať. Si pri vode alebo zavretí v office a snažíš sa nemyslieť na neznesiteľné horúčavy? Máme pre teba recept, ako sa zabaviť a k tomu si aj parádne privyrobiť. Pýtaš sa, ako na to?

Od štvrtka 22. júna do nedele 2. júla, teda desať dní, trvá akcia Take the Prize na vybraných slotoch od spoločnosti Betsoft. Ide o tieto: Take the Bank, The Hive, Stampede, Chilli Pop a Tiger’s Claw.

HRAJ TURNAJ

Každý deň sa koná samostatný turnaj s dennou dotáciou 6 000 €. Hráči si tak len na turnajoch rozdelia parádnu sumu 60 000 €. Stačí pritom, aby valce roztočili pri jednom zatočení aspoň za 0,20 €.

Výherný rebríček turnaja sa zostavuje podľa vzorca dosiahnuté skóre jednotlivých stávok s najvyššou hodnotou výherného pomeru WIN/BET.

HTML tutorial

Víťaz turnaja si denne prilepší o parádnych 3 000 €.

Ale to nie je všetko.

Keďže dotácia akcie Take the Prize je parádnych 100 000 €, na hráčov čaká ešte dodatočných 40 000 €. Tie sa skrývajú v rámci cash drops.

CHCEM HRAŤ

Výnimočná akcia, skvelé výhry a navyše možnosť získať aj jeden z aktívnych bonusov či jackpotov. Mimochodom, vieš, že hodnota Zlatého Multilevel Jackopotu je už 100 000€?!

Neváhaj, roztoč valce ešte dnes a užívaj si skvelé výhody, ktoré ti ponúka online kasíne eTIPOS.sk.