Kúpiť si niečo iba tak, pre potešenie? Ak vyhráte v obľúbenej hre EUROJACKPOT, tak je všetko možné. Napríklad aj taká kúpa vlastného ostrova. Veď leto klope na dvere.

Preplnené lietadlá, obsadené pláže, stovky dovolenkárov na každom kroku. Poznáme to. Z výhry, ktorá je aktuálne pripravená v jackpote hry Eurojackpot, si však výherca bude môcť dovoliť akýkoľvek luxus. Veď jackpot v medzinárodnej lotérii je na hranici neuveriteľných 120 000 000 EUR!  Áno, čítate dobre – 120 miliónov EUR!

Samozrejme, na to, aby ste vyhrali hlavnú cenu, potrebujete tipnúť všetkých 5 čísel z hlavného osudia a 2 čísla z druhého osudia správne. Vraj je to zložité? A vraj zriedkavé? To možno áno, ale rozhodne je to možné. Niekto predsa vyhrať musí, tak prečo nie práve vy? A čo s výhrou, ak vyhráte? V poslednom čase hádam každý z nás aspoň na chvíľu zatúžil bývať na opustenom ostrove. Čo tak kúpiť si teda vlastný ostrov? Prinášame vám prehľad hneď niekoľkých z najkrajších, ktoré buď sú na predaj, alebo ešte nedávno boli.

podaj eurojackpot

Amilla Fushi Residences, Maldivy

Na Maldivách si teraz môžete kúpiť kúsok romantiky na Amilla Fushi. Už iba o dovolenke v týchto končinách snívajú milióny ľudí po celom svete. Tomu, komu sa zadarí v hre Eurojackpot, bude vsak mať možnosť odbehnúť si do svojho hniezdočka kedykoľvek.

Plne vyvinutý ostrov je ponúkaný s ôsmimi rezidenciami. Tvorí ho 6 štvorizbových, 1 šesťizbová a 1 osemizbová vila umiestnené priamo na pláži s bielym pieskom, ktorý vás nikdy neomrzí. Bonusom sú ničím nerušené výhľady na Indický oceán. Ostrov sa nachádza pol hodiny hydroplánom od medzinárodného letiska Velana, dostupný je kombinovaným letom alebo jazdou motorovým člnom.

Súostrovie Big Grand Cay, Bahamy – 28 mil.  EUR

Súostrovie sa môže pochváliť dvoma hlavnými rezidenciami a ôsmimi chatami. Všetky majú výhľad na pláž a nábrežie s rozlohou viac ako 86 hektárov. Veľký dom je vrcholným klenotom ostrova a ponúka všetko – od bazéna cez prístav až po modernú domácu posilňovňu. V blízkosti je sídlo so štyrmi spálňami, ktoré bolo postavené v 50. rokoch minulého storočia a hostilo už mnohé celebrity, napríklad amerického prezidenta Richarda Nixona. Na južnom konci ostrova je ešte ďalšie ubytovanie pre zamestnancov.

Infraštruktúra je vybudovaná pomocou elektrárne, v ktorej sú umiestnené generátory. Na voľný čas je ostrov vybavený tenisovými a basketbalovými kurtami pre športových nadšencov. Ak aj neobľubujete aktívne športovanie, vaši priatelia sa možno budú chcieť vyžiť aj s tenisovou raketou, alebo basketbalovou loptou. Tropické terénne úpravy a cesty sú ďalšími vylepšeniami. Vďaka svojej blízkosti k americkej pevnine je veľmi vyhľadávanou lokalitou.

Lake Saimaa Development, Fínsko – 4,2 mil. EUR

Kto hľadá ostrov s úplne inou atmosférou, ako iba ležať na pláži, potom by ho mohol zaujať súkromný ostrov na fínskom jazere Saimaa. Patrí medzi štvrté najväčšie európske sladkovodné jazerá a je vyhľadávaný a obľúbený medzi turistami. Nehnuteľnosť sa rozprestiera na 104 hektároch a zahŕňa aj malý ostrov.

Nie je veľmi rozvinutý – kto ho kúpi nájde na ňom pokoj a oddych. Je obzvlášť atraktívny pre milovníkov prírody s množstvom prírodných krás. Najbližším mestom je Savonlinna, jedna z najobľúbenejších destinácií vo Fínsku. Hneď vedľa nájdete aj národnú rezerváciu Punkaharju.

Schulzewerderov ostrov, Poľsko

Nie všetky súkromné ostrovy majú iba tropické pláže. Ako malebné kempingové miesto funguje aj malebný poľský ostrov Schulzewerder. Nachádza sa pri jazere Lubie a jedinou prístupovou cestou naň je trajekt alebo loď. Tú si ale vďaka hlavnej výhre v Eurojackpote môže výherca kúpiť veľmi veľa ráz.
Vďaka svojej polohe sa ostrov môže pochváliť úchvatným výhľadom na okolitú krajinu, kopce a lesy. Dôležitejšie však je, že sa nachádza 260 km od Berlína a je ľahko dostupný z diaľnice. Ale nemusíme si klamať, keď sa Šťastena na vás usmeje, môžete si skočiť na svoj ostrov aj padákom z lietadla.

Ostrov Pakatoa, Nový Zéland

Tento exkluzívny ostrov s rozlohou viac ako 24 hektárov sa nachádza blízko aucklandského prístavu Waitemata. Je kompletne rozvinutý a ponúka všetko potrebné pre exkluzívne a hlavne luxusné letovisko. Prístup z mesta Auckland je vzdialený 15 minút helikoptérou. K dispozícii sú dve pláže, reštaurácia, bary, konferenčné centrum a ďalšie zariadenia. Ubytovanie je v 24 chatkách na pláži a 38 izbách. Medzi prírodné voľnočasové atrakcie patrí potápanie, plachtenie a morský rybolov. Trafili sme, že je ako stvorený iba pre vás?

Vedeli by ste si vybrať, však? Potom neváhajte, využite jedinečnú šancu vyhrať viac ako 100 miliónov EUR a splňte si svoje sny s obľúbenou medzinárodnou lotériou Eurojackpot.

podaj eurojackpot