Hráčom sa na eTIPOS.sk darilo celý január. Ako sa hovorí, to najlepšie na záver. A tak to bolo aj v prípade výšky výhier. Tá najvyššia a reálne miliónová prišla až ku koncu januára. Vďaka číselnej lotérii EUROMILIÓNY prevádzkovanej spoločnosťou TIPOS  pribudol na Slovensku ďalší milionár.

Šport a tipovanie už historicky k sebe patria

Takmer každý tipér je bez ohľadu na úspechy veľkým športovým fanúšikom. Športové stávky sú spôsob, pri ktorom je možné zužitkovať prehľad v športe.

Nevieme zhodnotiť, či zásah týždňa jedného z našich hráčov bol vďaka jeho prehľadu v športe, alebo to bolo len príležitostné šťastie. Bez ohľadu na to mu gratulujeme k tomuto výnimočnému úspechu a prajeme mu aj do budúcna podobné zásahy, ktoré mu prinesú takéto výsledky. Vklad do športovej stávky vo výške 0,50 € mu priniesol výhru neuveriteľných 1 596,75 €. Tomu sa hovorí zásah týždňa!

V online kasíne stačil na výhru aj malý vklad

Štvrtý januárový týždeň v online kasíne eTIPOS.sk prial aj hráčom, ktorý boli pri výške vkladu opatrní. S vkladom do 10 € sa im darilo získavať veľmi zaujímavé výhry. Najnižší vklad bol vo viacerých prípadoch dokonca 1 € a výsledok výhra vyše 1 000 €. Potvrdilo sa tak, že takýto spôsob zodpovedného hrania vám nemusí priniesť len zábavu, ale aj výhry, ktoré nie sú zanedbateľné ani vo väčšej peňaženke.

Šťastným dňom v kasíne eTIPOS.sk bol pre hráča s prezývkou 2A9F0G nepochybne 23. január. V jeden deň sa mu podarila nahrať výhra vo výške 28 671 €. Za druhý najväčší hráčsky úspech v kasínových hrách môžeme považovať výhru 20 229 €, ktorú si hráč síce nenahral počas jedného dňa, ale radosť z výhier si dávkoval rovnomerne celý týždeň.

Darilo sa aj fanúšikom rulety a táto známa stolová kasínová hra nášmu hráčovi priniesla výhru 5 760 €.

Bingo! To si zakričal hráč, ktorému pri vklade vo výške 1,95 € práve hra BINGO priniesla výhru až 1 339 €.

Lavínu jackpotov spustil EUROMILIONÁR

Lavína jackpotov spustená! Druhá najvyššia výhra v jackpotových hrách, ktoré prevádzkuje spoločnosťou TIPOS od roku 1993, padla práve v sobotu 25. januára. V žrebovaní výherných čísel pre hru EUROMILIÓNY padol historicky najvyšší jackpot, takmer 9 miliónov eur! Nový milionár bude na tento deň určite dlho spomínať. Vďaka trojtipovej stávke na jednom z predajných miest TIPOS v bratislavskom kraji, pri ktorej sa spoľahol na vlastné čísla, si pripíše na svoj účet sumu 8 997 697,75 €.

Obľúbená číselná lotéria EUROJACKPOT taktiež odmenila jedného šťastného hráča zo Slovenska. Usmialo sa na neho šťastie v treťom poradí a prilepšil si o 84 056,10 €.

Skúste svoje šťastie na eTIPOS.sk