Pozreli ste sa na jackpot v lotérii LOTO a zatočila sa vám až hlava? Áno, víťaz domácej lotérie môže už túto stredu zbohatnúť o šialených 2 125 812 €! Čo všetko by sa dalo za túto sumu kúpiť?

Za vyše dva milióny eur, ktoré sú pripravené pre víťaza, by sa dal kúpiť najdrahší byt na Slovensku – penthouse v 30. poschodí s výhľadom na celú Bratislavu v Sky Parku. Luxus na takmer 300 štvorcových metroch stojí necelé dva milióny.

Kto by však nechcel sumu 2 125 812 € minúť jednorázovo, ale v nehnuteľnostiach investovať vo veľkom, nemal by s tým problém. Za tieto peniaze by sa dalo nakúpiť v Bratislave hneď niekoľko menších aj väčších bytov. A kto nie je z hlavného mesta, mohol by si za rozprávkovú sumu kúpiť aj všetky byty v jednom objekte. Veď napríklad v takom Lučenci je priemerná cena 3-izbového bytu 65 000 €, za čo by sa dal kúpiť kompletný sedemposchodový panelák!

Kto je milovníkom áut, nech zbystrí pozornosť. Jackpot v hre LOTO by totiž vedel premeniť na kúpu 21 supermoderných áut Tesla Model S, po prípade by sa mohol popýšiť novučičkým Bugatti Veyron. Kto by si však chcel otvoriť vlastnú auto požičovňu nemal by najmenší problém. Veď za viac ako 2 milióny sa dá kúpiť viac ako 100 vozidiel Škoda Octavia!

Hra LOTO dáva výhercom neobmedzené možnosti. Cena jedného stĺpca v lotérii stojí len 1 €, pričom výhra v Jackpote ukrýva 2 125 812 €. Dá sa za ne vycestovať do vesmíru ako turista, natankovať 33 000 plných nádrží do áut, kúpiť viac ako milión balení piluliek Paralenu či dve desiatky miliónov rožkov.

Ako však miniete svoju výhru 2 125 812 € je len na vás. Či pôjde do množstva ponožiek pod vankúš alebo ju investujete, nezabudnite, že na začiatku príbehu je šesť šťastných čísel, ktoré najbližšie žrebujeme už túto stredu.

Prajeme vám veľa šťastia.

hrať loto