Fanúšikovia Science-fiction zbystrite pozornosť. Komerčné lety do kozmu sú síce stále len snom bohatých vizionárov, no prostredníctvom online hracieho automatu Wild Warp si do vesmíru môžete zaletieť už teraz.

O čom online automat Wild Warp je?

O vzrušujúcej ceste naprieč nekonečným a neprebádaným vesmírom. Ak máte radi všetko týkajúce sa sci-fi, online slot Wild Warp od spoločnosti SYNOT GAMES by ste nemali nechať len tak bez povšimnutia. Nasadnite do raketoplánu, užívajte si let do ďalekej galaxie a popritom si z tohto dobrodružstva aj niečo pekné odneste.

Bonusy v online automate Wild Warp

Na ceste za vesmírnymi výhrami vám dopomôže aj niekoľko zaujímavých bonusov. Na automate, ktorý pozostáva z 5 valcov a 3 riadkov, nechýba Wild symbol. Je žolíkom, čiže supluje chýbajúce symboly vo výhernej kombinácii. Navyše je aj Scatter symbolom. Za tri jeho vytočenia kdekoľvek na valcoch získate 10 freespinov. Ešte predtým, ako sa bonusová hra s týmito voľnými pretočeniami spustí, automat náhodne vyberie jeden symbol, ktorý sa stane expandujúcim.

chcem hrať Wild Warp

V prípade, že sa objaví na valcoch, rozšíri sa po celom valci. Teraz si predstavte, že na všetkých valcoch vytočíte expandujúci symbol. Boli by ste svedkom gigantickej explózie výhier. Pokiaľ by sa vám to nedarilo, nehádžte flintu do žita. Hocijakú obyčajnú výhru môžete niekoľkokrát zdvojnásobiť a to pomocou funkcie Gamble (Risk).

Čo vám bráni, aby ste si vychutnali cestu do atmosféry mimo našej Matičky Zeme, kde na vás okrem slnečnej sústavy čakajú aj hviezdne výhry? Teraz už nič. Stačí len naštartovať raketoplán.

3 dôvody prečo si zahrať Wild Warp

Vesmírna téma
Voľné pretočenia
Expandujúci Wild symbol
chcem hrať Wild Warp