Vianoce a sviatočná nálada sa nevyhýbajú ani kasínam a kasínovým hráčom. Preto, ak by vás náhodou prepadol vianočný ošiaľ, a už sa vám zunovalo pozerať s misou šalátu na stromček a stopäťdesiaty raz reprízované televízne programy, môžete skúsiť roztočiť valce aj na online automatoch s vianočnou tematikou.

V našej ponuke na eTIPOS.sk nájdete takéto online sloty hneď dva a oba, okrem čara Vianoc, ponúkajú aj slušné možnosti, ako si okrem klasických darčekov, nadeliť aj nejakú šťastnú a veselú sumičku na hráčske konto.

Merry Spinning

Merry Spinning na prvý pohľad zaujme vizuálom. Moderná, krásne detailná grafika, doplnená chytľavou, svižnou vianočnou melódiou, sa veľmi rýchlo postará o to, že aj vám sadne na plecia pravý vianočný duch.

Po spustení roztočíte 5 valcov na 3 riadkoch a až 25 voliteľných výherných líniách. Z hernej plochy sa pri hraní budú na vás usmievať všetky možné vianočné propriety, od vianočných ozdôb, cez škriatkov až po samotného Santa Clausa a aj jeho pani manželky.

Korením automatov sú bonusy a nechýbajú ani tu. Wild je ako už tradične najmä žolíkom, ktorý v potenciálne výherných kombináciách zaskakuje za chýbajúce symboly. Môže však vytvoriť aj vlastnú výhernú kombináciu. A čo je úplne najlepšie, raz za čas sa na 4 valci objavuje pás Wild symbolov, ktorý, ak vám vhodne zastaví poriadne rozpumpuje kúzlo Vianoc.

Scatter symbol je tiež klasika. Vytočíte ho na valcoch 3 alebo viackrát a okamžite dostanete slušnú sumičku, podľa výhernej tabuľky. K tomu vám však Santa prihodí aj 10 voľných spinov, počas, ktorých si môžete vytočiť aj ďalšie freespiny. Hou hou hou.

Hraj Merry Spinning

Deck the Halls

Pokiaľ preferujete skôr retro vianočný štýl, viac vám zapasuje online automat Deck the Halls. Atmosféra amerických Vianoc z 50tych rokov minulého storočia z automatu priam sála a hudobná koleda, ktorá vám k roztáčaniu valcov hrá, dostane nejedného hráča do príjemnej melanchólie.

Zo snenia vás však rýchlo vytrhnú bonusy, ktoré skutočne dokážu nadeľovať. Wild bonus opäť dokáže zmeniť nevýhernú kombináciu na výhernú, tentokrát však, pokiaľ nahradí chýbajúci symbol, dokonca celú výhru za túto líniu zdvojnásobí.

Scatter symbol vám zasa prinesie až 10 voľných spinov. Akurát sa musí objaviť na valcoch viac ako trikrát. Aj tu však platí, že počas freespinov sa násobí! Každá výhra počas freespinov sa násobí x2, no ak bola dosiahnutá pomocou Wild symbolu, tak sa znásobí až x4. Aj tu môžete získať voľné spiny aj pri pretáčaní zadarmo.

Hraj Deck the Halls

Nie všetci Vianoce milujú, ale aj tí, ktorí tých pár dní v roku ofrflú a iba prežijú, by mohli skúsiť vianočné automaty na eTIPOS.sk. Sú jednoduché, nenáročné, majú dobré bonusy a aj tých najväčších mrzútov prinútia aspoň chvíľku si pospevovať nejakú vianočnú pieseň.

Nezabudnite však, že 24. a 25. decembra bude naša online herňa zatvorená. Už 26.12., na Štefana, sa však virtuálne brány opäť otvoria, tak šťastné a výherné!