Vklady, výhry, akcie, bonusy a teraz aj neuveriteľné jackpoty. Svet online kasína je dynamický a bez najmenších pochybností zábavný. Od mája sú tu pre teba aj exkluzívne EGT jackpoty, ktoré rozdávajú naozaj štedré výhry.

Štyri úrovne jackpotov, kvalitné a napínavé EGT automaty a pravidelné výhry či dokonca neuveriteľné jackpoty. Aj tak sa dá v skratke charakterizovať najnovší kasínový trhák na eTIPOS.sk, ktorý získava stále viac a viac fanúšikov.

Jedným z hlavných dôvodov sú samotné jackpoty, ktoré sa pravidelne šplhajú do mega výšok. Ich druhým vyhľadávaným tromfom je aj ich časté zdolávanie. Dôkazom toho, že sa jackpoty na vrchole dlho neohrejú, sú aj štatistiky. Vybrali sme pre vás TOP výhry posledných mesiacov.

Spustenie EGT jackpotov bola dlho očakávaná kasínová udalosť, ktorú sprevádzal veľký záujem. Úvodné jackpoty narastali priam rýchlosťou blesku. O to štedrejší bol prvý letný mesiac, v ktorom padli až štyri výnimočné výhry. Prvá nenechala na seba dlho čakať a 1. júna bol pokorený jackpot vo výške 6 485 €. O pár dní na to sa šťastie usmialo na ďalšieho EGT fanúšika, ktorý vytočil viac ako dvojnásobok a na svoje konto si pripísal 18 612 €. Posledné dni mesiaca mali extra štedrú náladu a 28. júna padli dokonca dva jackpoty. Prvý potešil vo výške 6 993 € a ten druhý rozdal takmer trojnásobne vyššiu sumu v hodnote 19 101 €.

V pozitívnom trende sa pokračovalo aj v júli, ktorý sa nenechal zahanbiť a rozdal až 3 jackpoty nad hranicou 5 000 €. V polovici mesiaca potešila výhra v hodnote 5 862 €. Veľmi úspešný bol aj jeho záver, kedy 27. júla padla suma 19 065 €. O 4 dni neskôr to neustál jackpot v hodnote 10 819 €.

Pekné leto nechcel pokaziť ani august. Štatistiky dokazujú, že hráči online kasína na eTIPOS.sk sú v zdolávaní EGT jackpotov naozaj dobrí. V ôsmom mesiaci boli pokorené ďalšie tri hodnotné jackpoty a to v sumách 20 232 €, 9 605 € a 6 217 €, pričom ten prvý nosil až do septembra prívlastok historicky najvyšší.

Prvý jesenný mesiac bol všetko iné, len nie skúpi na výhry. Hneď v úvode sa môže popýšiť aj zdolanou sumou 8 963 €. September sa predovšetkým niesol v znamení historicky najvyššieho jackpotu od EGT aký bol kedy na Slovensku zdolaný. Aktívne boje hráčov spôsobili, že sa na svojom pikovom piedestály dlho neohrial a 24. septembra bol v hodnote 21 900 € zdolaný. Atraktívnu sumu si odniesla usilovná nočná sova v podobe EGT fanúšika s prezývkou WillyBoss.

A toto je iba creme de la creme zo sveta EGT jackpotov! Nižšie sumy v štvorciferných číslach padajú ako na dennom poriadku. Dobrou vlastnosťou EGT jackpotov však je, že tak rýchlo ako padajú, tak aj opäť naberajú na hodnote. Sledujte ich aktuálny stav na www.etipos.sk a bojujte o niekoľkotisícové jackpoty aj vy!

Už budúci týždeň hráte počas boja o jackpoty súčasne aj v EGT MEGA Turnaji, ktorý je nabitý dotáciou 7500 € !

chcem hrať