Hrajte LOTO, sledujte svoje prémiové kódy a vychutnajte si v hre LOTO parádnu Víťaznú jazdu na novom štýlovom osobnom automobile!

Na tohtoročnú lyžovačku sa môžete odviezť už na novom automobile, pretože v hre LOTO tentokrát v rámci špeciálnych prémiových žrebovaní rozdávame nové štýlové osobné automobily. Je tu Víťazná jazda s TIPOSom a vy môžete v období od 6.decembra až do 27.decembra tohto roka vyhrať každú nedeľu osobné automobily.

V období od 6.decembra až do 27.decembra tohto roka sme pre vás pripravili každú nedeľu špeciálne prémiové žrebovania v hre LOTO. Zapojiť sa do nich je veľmi jednoduché. Stačí, ak počas prémiového obdobia uzatvoríte stávku v hre LOTO na nedeľné žrebovanie a ste v hre o osobný automobil! Každá stávka v hre LOTO uzatvorená či už na predajných miestach spoločnosti TIPOS, alebo prostredníctvom internetu či formou SMS, obsahuje unikátny prémiový kód a práve ten môže byť vaším kľúčom k novému autu.

Toto sú šťastní výhercovia štýlového osobného automobilu KIA OPTIMA! 

Uzatvorili stávku v hre LOTO a zapojili sa tak do Víťaznej jazdy s TIPOSom, teda do špeciálnych prémiových žrebovaní v hre LOTO. Dnes sa tešia zo svojej fantastickej výhry – štýlového osobného automobilu KIA Optima v hodnote viac ako 40 tisíc €. Od 27. septembra do 25. októbra sme každú nedeľu žrebovali výherné prémiové kódy, ktoré boli súčasťou každej uzatvorenej stávky v hre LOTO. Pozrite si šťastných výhercov, ktorí  majú svoj vyhraný osobný automobil doma.

Výherca z Košického samosprávneho kraja TU.

Výherca z Košického samosprávneho kraja TU.

Zapojiť sa do Víťaznej jazdy s LOTOm