Minulý týždeň bol v znamení dvoch akcií na eTIPOS.sk. Prvou z nich bola Vianočná jazda, ktorej 2. kolo sa blížilo do svojho finále v nedeľu 22. 12. Druhou akciou bola Merry spinning days, ktorá potešila kasínových hráčov a vďaka ktorej si prilepšilo množstvo zúčastnených.

Vianočná jazda

2. kolo Vianočnej jazdy začalo 9. 12. a otestovalo vytrvalosť zúčastnených tipujúcich. V druhom kole sme medzi najvytrvalejších rozdelili 10 000 €. Čo pri počte 183 hráčov znamená 54,64 € pre každého hráča.

Kasíno opäť prinieslo šťastie

V kasíne na eTIPOS.sk sa toho udialo opäť až-až. Veľký počet hráčov si prilepšilo výhrami a pravdepodobne budú mať pekné sviatky. Jedným z najúspešnejších hráčov bol EMP2401, ktorý si takmer každý deň v týždni vytočil na výherných prístrojoch slušné sumy. Za zmienku stojí výhra 7 750 € na výhernom automate pri vklade 50 €.

Najzaujímavejší a najšťastnejší týždeň priniesol mix výherných prístrojov. Jednému z našich hráčov sa podarilo vytočiť počas týždňa až 28 výhier v tisícoch eur. Najšťastnejšími dňami sa mu stali piatok a nedeľa, kedy si pripísal každý deň až 5 výhier na rôznych automatoch. Najzaujímavejšou bola jednoznačne tá z konca týždňa, kde mu jedno otočenie v sume 25 € prinieslo úžasných 5 656,25 € a takéto podobné otočenie nebolo jediné.

Všetkým výhercom gratulujeme a ostatným držíme palce pri hraní na eTIPOS.sk

CHCEM HRAŤ NA eTIPOS.sk