Koľko ovocných hracích automatov poznáte? Je ich neúrekom, pravda? Už si len vybrať ten správny, ktorý vám prinesie vytúžené výhry. Pokiaľ ste doteraz na taký nenarazili, pošteklite šťastie s online slotom Fruit Zen od spoločnosti BETSOFT.

O čom online automat Fruit Zen je?

Samotný názov automatu napovedá, že všetko sa bude točiť okolo ovocia. Je to tak. Sladké čerešne, slivky, maliny, melóny, hrozná, citróny, či jablká. To všetko na vás čaká na tomto slote. Tvorí ho 5 valcov, 3 riadky a 10 voliteľných výherných línii. Grafika je kvalitne spracovaná a ideálne zapadá do témy. Celá hra sa odvíja na pozadí vlniacej sa morskej hladiny pri východe slnka a v kombinácii s upokojujúcou hudbou si pri ňom určite oddýchnete.

chcem hrať fruit zen

Bonusy v online automate Fruit Zen

Bonus je tu síce iba jeden, no jeho schopnosti môžu ľahko a výrazne obohatiť vaše hráčske konto. Ide o Wild symbol objavujúci sa na valcoch 2, 3 a 4. Nielenže funguje ako žolík a dopĺňa chýbajúce symboly vo výhernej kombinácii, ale aj expanduje, čiže rozšíri sa po celom valci. Následne sa spustí jedno voľné pretočenie (re-spin), z čoho môže vzniknúť niekoľko výherných kombinácií. Čo určite oceníte je, že výherné kombinácie na tomto slote platia v oboch smeroch – zľava doprava a sprava doľava.

Fruit Zen je príjemný a nenáročný automat, pri ktorom dokonale vypnete a zrelaxujete. Ak máte radi klasiku v podobe ovocných slotov, vrelo odporúčame.

3 dôvody prečo si zahrať Fruit Zen

Ovocný automat
Expandujúci Wild symbol
Výherné kombinácie platné v oboch smeroch
chcem hrať fruit zen