Vyhrať 56 miliónov eur? Už len pri predstave a vyslovení tejto vety sa každému musí zatočiť hlava. V hre Eurojackpot však nič nie je nemožné a práve táto rozprávková výhra čaká na nového majiteľa. Zopakuje sa história z októbra a výherca bude opäť zo Slovenska? Všetko sa dozvieme sa už na Nový rok, kedy je na programe prvé žrebovanie roka 2021.

Ešte predtým, ako sa do osudia vložia a vyžrebujú čísla sa poďme bližšie pozrieť, čo vlastne predstavuje suma 56 miliónov eur, ktorú v Eurojackpote môžete získať, ak si podáte tiket v minimálnej hodnote 2 eur.

V priebehu pár chvíľ sa tak vie zmeniť život vám, ako aj všetkým členom bližšej i vzdialenejšej rodiny.

Keď povážime, že priemerná mzda na Slovensku sa v roku 2020 pohybovala na úrovni 1163€, bežný občan by musel pracovať viac ako 4-tisíc rokov, aby sa dostal k tejto sume!

Apropo. Poznáte hokejistu Iľju Kovaľčuka? Jeden z najlepších ruských hráčov, ktorý v NHL odohral takmer 1000 zápasov a strelil v nich 443 gólov, zarobil počas svojej kariéry v zámorí 56 miliónov eur. Potreboval na to trinásť rokov.

Čo všetko sa dá kúpiť za 56 miliónov eur? Takmer 47 miliónov  hamburgerov vo svetovo najpopulárnejšom fastfoode. Za sumu 56 miliónov eur by ste si mohli objednať 7-tisíc ciest okolo sveta, pre väčších dobrodruhov štyri cesty do vesmíru.

Čo spraví víťaz Eurojackpotu so sumou 56 miliónov eur je napokon len a len na ňom. Jedno je však isté, ide o peniaze, ktoré môžu zmeniť život hneď niekoľkým generáciám.

Chcem hrať eurojackpot