Liga majstrov má za sebou osemfinálové súboje, v plnom prúde sú aj vyraďovacie duely Európskej ligy, pomaly ale isto vrcholia futbalové ligy. Sezóna zámorskej NHL sa prehupla do druhej polovice, do tuhého ide vo väčšie hokejových líg. Tipéri si tak aj minulý týždeň mohli vyberať zo širokej ponuky najlepších kurzov v herni eTIPOS.sk, na základe ktorých zbierali body do 2. kola Marec Cupu. Kto ich získal najviac?

Marec Cup je promo akcie pre tipérov, v ktorom každý týždeň tí najlepší hrajú o celkový bonus až 5 000 €. Chceš medzi nich patriť aj ty?

Stačí, ak si na tiket umiestniš tip s minimálnym kurzom 1,75 a tiket podáš aspoň za 5 eur. Za každý správny tip získavaš 1 bod do súťaže, pričom stávky môžu byť predzápasové aj LIVE. Výhernosť tiketov nie je podmienkou.

Marec Cup prebieha v 4 kolách, sme tak v jeho pomyselnej druhej polke. Kto ovládol poradie druhého kola?

Najviac bodov získal hráč s nickom ‚peki‘, ktorý za 813 bodov dostal odmenu 350 €. Na druhom mieste skončil ‚trjoskinko‘, ktorému sme na konto pripísali 340 €. Pomyselnú bronzovú medailu získal hráč s prezývkou ‚fato99‘, ktorý získal 330 €.

Chceš sa aj ty dostať do rebríčka top 30 tipérov a získať odmenu? Neváhaj, tipuj a zbieraj body vo zvyšných 2. kolách Marec Cupu:

  1. kolo: 15. 3. – 21. 3. 2021
  2. kolo: 22. 3. – 28. 3. 2021
CHCEM TIPOVAŤ