Drsné prostredie amerického Divokého západu, o ktorom vzniklo tisíce a tisíce príbehov. Smutných, tragických, ale aj veselých a hlavne hrdinských. Nekonečné boje medzi novousadlíkmi, pôvodnými Indiánmi a obchodníkmi. To sa dialo na území dnešných západných štátov v USA v 19. storočí. Téma Divokého západu nesmie, ako inak, chýbať ani na online výherných automatoch.

O čom online automat Wild Job je?

O neobyčajnej partii troch dobrodruhov, pred ktorými sa musí mať na pozore každý dostavník. Vďaka špeciálnym schopnostiam sa traja podarení hrdinovia dostanú do každého trezoru napchatého tučnými pokladmi. Diamanty, zlaté tehličky a vrecia plné peňazí. Toto všetko môže byť vaše! Stačí si zahrať online slot Wild Job v online kasíne eTIPOS.sk a vaše hráčske konto môže razom narásť.

Bonusy v online automate Wild Job

Bonusy sú v podstate len dva, no i tak je s nimi možné narobiť poriadny vietor. Wild symbol zohráva úlohu žolíka, čiže nahrádza chýbajúce symboly vo výhernej kombinácii. Ten pravý adrenalín pri dobrodužnej akcii však zažijete so symbolom Scatter. Ten tvoria tri hlavné postavy, ktoré sú vašimi spolupáchateľmi – silák, atraktívna dáma a mladík. Jeden sa objavuje na prvom valci, druhý na treťom a tretí na piatom.

chcem hrať Wild Job

Takto vytočená kombinácia aktivuje bonusovú hru s 10 voľnými pretočeniami. Ak počas nej vytočíte znova niekoho z tejto trojice, rozšíri sa (expanduje) po celom valci ako divoký symbol. A balíky s pokladom potom môžete utešene sypať do pripraveného vreca. Paráda! Ak by ste boli nenásytní, každú jednu výhru môžete dokonca niekoľkokrát zdvojnásobiť. Slúži na to funkcia Gamble (Risk).

Niekedy je dobré zahrať si aj za opačnú stranu zákona. Preto, ak ste vo Vinnetouovi vždy fandili banditom, toto je správna hra pre vás. Nasaďte si klobúk, dajte si masku na tvár, vyskočte na koňa a taste zbrane. Divoký západ potrebuje aj svojich antihrdinov.

3 dôvody prečo si zahrať Wild Job

Prostredie Divokého západu
Voľné pretočenia
Expandujúci Wild symbol
chcem hrať Wild Job